12 + 1 X PARHAAT OHJELMA-VINKIT LOMALLE 2020

Tässä tulevat vuoden 2020 parhaat sarjat maratonkatselulle – eli koko päivän sohvalla löhöilylle ja herkkujen syönnille! Enjoy♥

TV

Sohvaperunat – Tässä on ohjelma, joka jaksaa aina naurattaa. Löydän niin paljon samaistumispintaa sohvisten tv:n katselusta ja pääsee aina kärryille siitä, mitä muuta televisiossa tapahtuu. Ohjelma seuraa suomalaisten tv:n katselua ja kommentointia – tämä formaatti soveltuu koko perheen tuijotettavaksi. Menee etenkin koko päivän maratoonina!

SuomiLOVE – tämä ohjelma täyttää sydämen aina uskolla ihmisiin. Kyyneleet vierivät ja samalla naurattaa. Ohjelmassa suomalaiset osoittavat rakkauttaan läheisilleen kutsumalla näiden lempiartistin esiintymään yksityiskeikalle. Samalla he kertovat kappaleeseen liittyvän tarinan, jotka riipaisevat aina syvältä. Koskettava ohjelma, ota nenäliinat kaveriksi sohvalle.

Moderni perhe – Jos jotakin sarjaa tahtoo katsoa koko päivän samalla puuhaillen muuta, niin tämä on se! Komedia kertoo amerikkalaisen perheen kommelluksista ja arjesta. Hyvän tuulen ohjelma naurattaa ja hahmot ihastuttavat, etenkin ensimmäisillä kausilla. Verrattavissa Frendeihin (vaikka niitä ei voita mikään).

NETFLIX

Frendit – Tarvitseeko tätä edes perustella? Näitä jaksoja jaksan katsoa kerta toisensa perään. Olen nähnyt kaikki tuotantokaudet moneen otteeseen ja silti jaksan nauraa (ja inspiroitua mimmien lookeista!).

YOU – Tämä draama osoittautui jostain syystä valtavan koukuttavaksi ja mielenkiintoiseksi. Jaksojen ei tahtoisi koskaan loppuvan, vaikka ne menevätkin loppua kohden vähän överiksi. Sarja kertoo pojasta, joka on pakkomielteinen tytöstä, jonka kanssa päätyy seurustelemaan – eikä draamalta vältytä. Ohjelma heijastaa somen huonoja puolia ja laittaa miettimään. Olen odottanut kakkoskautta kuin kuuta nousevaa ja nyt se on täällä! Vielä en ole sen lopussa, joten en osaa sanoa mielipidettäni, mutta alku on lupaava.

Rhythm + Flow – Parasta antia mitä olen nähnyt tosi-tv:stä viimeisiin vuosiin. Ohjelmassa Cardi B, T.I. ja Chance the Rapper etsivät Amerikan seuraavaa räpin superstaraa. Artistit ovat niin lahjakkaita, tuomaristo viihdyttävä ja kehityskaaret upeita. Tämän parissa jännittää ja rentoutuu samanaikaisesti. Jos nauttii hyvästä musiikista ja nerokkaista sanoituksista niin tämä ohjelma on sinulle.

CMORE

Younger – Tähän sarjaan olen onnistunut koukuttamaan jopa pomonkin. Ahmin kaikki jaksot (6 tuotantokautta) parissa viikossa, mikä on minulle super-nopea tahti. Sarja kertoo naisesta, joka työpaikan saadakseen kertoo olevansa 10-vuotta nuorempi. Loppu onkin sitten loistavaa draamaa, hauskoja käänteitä ja todella kuumia näyttelijöitä.

Onnela – Ihana hömppäsarja binge watchingiin. Suomalainen versio Solsidan-sarjasta naurattaa ja rentouttaa. Lisäksi näyttelijät ovat ihanan uskottavia ja samaistuttavia.

Bullets – Suomen parasta näyttelijätyötä ja koukuttava juoni. Sarja pyörii rikollisuuden ja terrorismin ympärillä Suomessa ja pääroolia vetää ihana Krista Kosonen. Yleensä pidän vastaavia sarjoja epäuskottavina, mutta tämä veti mukaansa.

HBO

Euphoria – Uusin ihastukseni, jota tahdoin kääriytyä peittojen väliin katsomaan päiviksi putkeen. Nuorten draama pyörii teinien ongelmien, kuten mielenterveyden, huumeiden ja seksin ympärillä. Ja sen pääroolissa ihastuttaa upea Zendaya – voiko olla parempaa? En kuitenkaan suosittele herkkänahkaisimmille, koska sensuuria tässä sarjassa ei ole.

Westworld – Psykologiset sarjat kiinnostavat minua ihan hulluna. Lempielokuvanikin ovat pitkiä ja psykologisia. Siksi Westworld onnistui ihastuttamaan. Siinä rinnakkaistodellisuuteen on rakennettu ihmisille lomakohteita, joissa rooleja näyttelevät robotit, eikä sääntöjä tai lakeja ole. Vaan miten käy, kun robotit alkavat tuntemaan?

Manifest – Sarjan kohta ilmestyvää kakkoskautta on odotettu! Ohjelmassa lentokoneeseen iskee salama ja koneen laskeutuessa sen väitetään olleen kadoksissa viisi vuotta. Sen matkustajien läheiset ovat jatkaneet elämässä eteenpäin olettaen matkustajien kuolleen, mutta näille aikaa on kulunut vain lennon verran. Tämä sarja ihastuttaa ihmissuhteillaan ja psykologisella näkökulmallaan, eikä mässäile liikaa yliluonnollisilla voimilla.


+Chernobyl – HBO:n minisarja kertoo Chernobylin ydinvoimalaonnettomuudesta. Sarja kauhistuttaa, ahdistaa, koukuttaa ja saa arvostamaan elämää. Asiat olisivat helposti voineet mennä aivan toisin. Suosittelen jokaiselle.

Mitä sinä suosittelisit juuri nyt katsottavaksi?

Pics: Joanna Suomalainen