KESÄ(LOMA) 2020 KUVINA

1/ Kesäloma alkoi hieman eri merkeissä kuin koskaan aiemmin turvaväleistä kiinni pitäen 2/ Lähdin Hollolaan joogaamaan ja hengailemaan, sekä tietenkin ihailemaan iskän uusimpia tekeleitä (<3) 3/ Ensimmäiset viikot istuimme kavereiden kanssa tuolla laiturilla enemmän kuin koskaan ennen auringonlaskuja katsellen ja että miten hyviä keskusteluja siinä syntyikään.
4/ Kesän suurin herkku on ollut Yes Girlien kuuluisat kaura-kookoskeksit joihin oon lisännyt sokeritonta suklaata päälle. Testaa jos et vielä oo testannut!

1-4/ Hollolassa käytiin tietenkin Kiikunlähteellä, kokeiltiin uusia metsäreittejä, matkailtiin pelloilla ja istuttiin Lahden satamassa. Menopelinä mulla toimi auton lisäksi nuoruuden rakas longboard

1&2/ Helsinkiin palatessa ilahduin, että muutamia PR-tapahtumia uskallettiin jo järjestää. Toiset ulkona ja toiset etänä, mutta tärkeintä oli nähdä ystävien naamoja ja päästä vaihtamaan kuulumisia, vaikkakin sitten ruudun välityksellä 3/ Annoin ensimmäisen haastatteluni Ilta-Sanomille 4/ Juhlittiin monet puistojuhlat hyvillä porukoilla. Tänä kesänä on syntynyt valtava kiitollisuus Helsingissä muodostettuja ystävyyksiä kohtaan, syvällä tasolla tutustuminen ei aikuisiällä ole mitenkään itsestään selvää.

1/ Käytiin suppaamassa ja tuulesta huolimatta oli valtavan hauskaa 2-4/ Tehtiin kaveriporukalla mökkireissu, kelluttiin järvessä uusilla uimarenkaillamme tunteja, syötiin ja juotiin hyvin, sekä tietenkin pelattiin ristiseiskaa

1/ Ystävän tuparit siirtyivät kuumuuden takia puistoon, missä pelattiin ja naurettiin yöhön saakka 2/ Sinne meni! Laitoin siskon leikkaamaan mulle polkkatukan 3/ Käytiin ystävien kanssa katsastamassa sekä Ateneumin, että Kiasman uusimmat näyttelyt. Pidin molemmista, mutta kumpikaan ei päässyt suosikkieni listalle 4/ Biitsipäiviä mahtui kesään ennätyksellisen paljon!

1/ Käytiin roadtripillä parhaan ystävän kanssa 2/ Juhlittiin kaverin synttäreitä 3/ Tänä kesänä oon viettänyt paljon aikaa Lindan kanssa ja se on ollut ihan parasta! 4/ Kun naapurit paukuttivat seinää kaksi kuukautta samalla kun koitettiin saada koulu ja työt kunnialla loppuun ennen kesälomaa, oli molempien pinna kireällä. Kämppiselämä on onneksi tuntunut taas helpolta, kun pahimmat rajoitukset ovat ohi ja kavereiden kanssa voi viettää aikaa pihalla.

1/ Käytiin siskon lasten kanssa mökillä kaksi kertaa, uitiin kohti sateenkaarta, pelattiin uutta korttipeliä Virusta (yllättävän hauska) ja herkuteltiin 2/ Hamppari-ilta ystävien kanssa 3/ Nam 4/ Taas yksi unohtumaton yö kanssahärkien kanssa

1/ Yllätettiin ystävä työpäivän jälkeen leipomalla pitsaa mun luona ja laittamalla korttipeli valmiiksi odottamaan 2/ Käytiin testaamassa keskustan uutuus Anima ja ihastuttiin paikkaan ja ruokalistaan! 3/ En uskaltautunut saleille heti niiden auettua, mutta pikkuhiljaa kesän myötä tein paluun treenien pariin 4/ Suvin syntymäpäivät <3

1/ Kesän toinen mielenosoitus. Ensimmäinen johon osallistuin koski translakia ja tämä puolestaan Uiguurien kansanmurhaa 2/ Tunnelma kun terapeutti sanoi, ettei koskaan ole nähnyt mua näin seesteisenä ja tasapainossa. Nyt on kaikki hyvin. 3/ Ystävän tuparit 4/ Groteskista muodostui kesällä meidän lempipaikka!

1/ Kesään mahtui monta maalauspäivää puistossa, rakkautta 2/ Mun uusin lempi-ruokapaikka on Social Burger Joint, missä söin ekan hampparini yli kahteen vuoteen (gluteeniton)! 3/ Ilta, joka jatkui aamukuuteen 4/ Siskon lapset tuli ensimmäistä kertaa meidän luo Helsinkiin yökylään, käytiin kirppareilla, syömässä ja Korkeasaaressa.

1/ Biljardinpeluusta karaokenlauluun ja seurapeleihin, tähän iltaan mahtui kaikki 2/ Purjehtimassa Vitamin Wellin tapahtumaan 3/ Auroran kanssa ollaan käyty lukemattomilla kävelyillä, tosi kiitollinen tästä ihmisestä 4/ Rakkauskasa! Hollolamimmit ekaa kertaa mun luona tässä asunnossa.

1/ Nämä kaksi on yöpyneet monta kertaa mun luona tänä kesänä ja se on ollut ihanaa! Illat ollaan pelattu korttia terassilla ja aamut juotu kahvikupit kaikessa rauhassa 2/ Anima <3 3&4/ Lindan syntymäpäivät sviitissä! Unohtumaton ilta, jonka näätte täältä !

1/ Kesän kolmas mielenosoitus johon osallistuin koski Turkin naisten tilannetta 2/ Kirppislöytöjä, joista tulee pian video mun kanavalle 3/ Piipahdettiin ystävän kanssa testaamassa Ukko ja Taiga Lintsillä, sekä tietty syömässä kierreranskalaiset. Niin hauska ja extempore päivä 4/ Eka yritys palata arkeen, onneksi Johanna oli toimistolla juttuseurana!

1/ Hain ja pääsin Tampereen yliopistoon tekemään sivuaineen journalistiikasta. Paljon työtä edessä, mutta oon siitä vaan innoissani! 2/ Tän kesän laji oli ehdottomasti koripallo, niin monta iltaa me vietettiin heitellen koreja eri porukoilla 3/ Viimeisiä piknikkejä. Aina kun sää on sallinut on ollut ihana mennä pihalle nauttimaan kahvia viltillä ystävien kanssa 4/ Menkat ja niiden myötä polvikivut oli tällä viikolla melkoiset – niistä juteltiin lisää Instagramissa.

1/ Kuvattiin videota hienoissa puitteissa hauskalla porukalla, se ilmestyy lähiaikoina Deryan kanavalle 2&3 / Roosan ja Lindan kanssa testattiin Harju8 ja tykästyttiin! Ilta päättyi tietenkin ristiseiskaan 4/ Tänään eka päivä toimistolla kunnon työntouhussa. Onneksi Kriselda kuljetti tän ihanan (ja itsensä) paikalle piristämään päivää <3

42 ajatusta aiheesta “KESÄ(LOMA) 2020 KUVINA”

 1. Hi! I’ve been following your website for some time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Austin Texas! Just wanted to mention keep up the excellent job!

 2. When I initially commented I clicked the ”Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get three emails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Appreciate it!

 3. I really like what you guys are usually up too. This type of clever work and reporting! Keep up the very good works guys I’ve included you guys to my own blogroll.

 4. Thanks a bunch for sharing this with all of us you actually know what you’re talking about! Bookmarked. Kindly also visit my site =). We could have a link exchange arrangement between us!

 5. I am also commenting to make you understand of the perfect experience my friend’s daughter gained checking your webblog. She came to understand some issues, which include how it is like to have a great helping spirit to let the mediocre ones quite simply understand specific complex things. You really surpassed our expectations. I appreciate you for rendering these productive, trustworthy, revealing as well as fun tips on the topic to Sandra.

 6. Hi, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Chrome, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, superb blog!

 7. Thank you for another excellent post. Where else could anybody get that kind of info in such an ideal way of writing? I’ve a presentation next week, and I’m on the look for such information.

 8. I used to be recommended this website by means of my cousin. I am no longer sure whether this put up is written through him as nobody else recognize such precise approximately my problem. You’re incredible! Thanks!

 9. Oh my goodness! an incredible article dude. Thanks However I’m experiencing difficulty with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting an identical rss problem? Anybody who knows kindly respond. Thnkx

 10. I just like the helpful information you supply in your articles. I will bookmark your blog and test again here regularly. I am quite sure I’ll learn plenty of new stuff proper here! Best of luck for the following!

 11. Aw, this was a very nice post. In thought I want to put in writing like this additionally – taking time and precise effort to make an excellent article… however what can I say… I procrastinate alot and certainly not seem to get one thing done.

 12. I will immediately snatch your rss feed as I can’t to find your email subscription link or e-newsletter service. Do you’ve any? Please permit me recognize so that I could subscribe. Thanks.

 13. I relish, lead to I found just what I used to be looking for. You’ve ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

 14. The information you are providing that is really good. Thank for making and spending your precious time for this useful information. Thanks again and keep it up. 릴게임

 15. Thank you for every one of your effort on this web page. My mom takes pleasure in participating in investigation and it’s simple to grasp why. My spouse and i notice all relating to the powerful way you give important tactics via this web site and foster contribution from other ones on this concept then our own child is without question being taught a lot of things. Have fun with the rest of the year. You’re doing a great job.

 16. Thank you for another great article. Where else could anybody get that type of info in such an ideal way of writing? I have a presentation next week, and I am on the look for such information.

 17. Hello! I’m at work browsing your blog from my new iphone 4! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Keep up the fantastic work!

 18. It?¦s actually a nice and useful piece of info. I?¦m glad that you just shared this helpful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

 19. Awesome post. I’m a regular visitor of your website and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I’ll be a frequent visitor for a long time.

 20. Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the great info you have here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.

 21. Hi there very nice blog!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your blog and take the feeds also…I’m happy to find so many helpful information here within the publish, we want work out more techniques on this regard, thanks for sharing. . . . . .

 22. You’ve made some really good points there. I looked on the internet for additional information about the issue and found most people will go along with your views on this site.

 23. Whats Going down i’m new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It positively helpful and it has helped me out loads. I am hoping to give a contribution

 24. Howdy! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to look it over.

  I’m definitely enjoying the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers!

  Outstanding blog and outstanding style and design.

 25. It is the best time to make a few plans for the future
  and it is time to be happy. I’ve read this publish and if I may I wish to recommend you few
  attention-grabbing things or suggestions. Perhaps you could write subsequent articles referring to
  this article. I wish to learn more issues approximately it!

 26. I just could not go away your site before suggesting that I actually enjoyed the standard info a person supply in your guests? Is going to be back continuously to investigate cross-check new posts

 27. We made the decision that it would be Puerto Rico in about 5 mins, and also after one more ten we already had our flight tickets reserved:-RRB-)))) Our trip lasted seven days and also of course, customarily, it was a trip on our own. We planned our travel plan ourselves and chose the areas that appeared one of the most intriguing to us. In today’s blog post, I will focus on sensible information regarding Puerto Rico. Puerto Rico is a dependent territory of the United States uncorporated organized territory on the Atlantic Sea and also the Caribbean Sea. For this reason, vacationers from the USA do not need a passport to arrive, an US driving license is fairly enough right here. The flight is taken into consideration residential – so when it comes to Atlanta, where the huge airport is separated right into domestic as well as worldwide flights, we flew normally from the residential one. The currency of Puerto Rico is, certainly, United States dollars, which was an excellent assistance for us. Furthermore, US mobile networks run generally here. And also at the exact same prices for telephone calls, messages and also network – a godsend, particularly when it involves the Internet! Especially given that the wifi in several areas in Puerto Rico was so poor. The main languages are Spanish as well as English – yet the huge majority of homeowners talk rather the previous. Puerto Rico is located in the damp equatorial climate zone, and also the average annual temperature is around 25 levels Celsius. The visitor season runs from December 15 to April 15, and also exotic hefty rainfalls usually take place in the high season. As well as it became real – during our week-long stay it didn’t rainfall just one day. Thankfully, the rainfall, although it was putting down, came very rapidly and after 15-20 mins the tornado was over and the sun was radiating once again. An intriguing fact is that, according to a research study performed as soon as, Puerto Ricans are the happiest nation on the planet. If this holds true, it would certainly imply that the popular declaration that cash does not bring happiness has a grain of fact in it. It is approximated that nearly half of the occupants of PR struggle with hardship, which can be seen while traveling around the island. Considering That Puerto Rico is an island, it is most definitely an aircraft Or a ship, if you want to hook up on PR during a cruise in the Caribbean. The major airport in San Juan the resources is well gotten in touch with significant United States cities. From what I keep in mind, our flight from Atlanta lasted 3 hours It is best to lease a cars and truck in Puerto Rico as well as travel around the island this way. We had the opportunity to make use of the public Puerto Rico transportation just when, in the form of a ferry, as well as if all the remainder works according to comparable rules, I highly advise this auto than nerve-racking Idea – it’s actually worth leasing an auto with a greater suspension. We did not know concerning it and also we chose to acquire some tiny gingerbread due to the most effective rate. We swiftly regretted this decision, since some corners of Puerto Rico are best explored with a 4×4 SUV. Caribbean, an island between the Caribbean Sea and also the North Atlantic Ocean, eastern of the Dominican Republic, purposefully located on the Mona Strait – a crucial path to the Panama Canal; San Juan is one of the biggest and also ideal natural harbors in the Caribbean; a large number of tiny rivers as well as high mountains in the facility of the nation ensure great irrigation of the nation; the south coastline is fairly completely dry; in the north, an abundant strip of coastal plains. Nobody flies to Puerto Rico to see its cool federal government buildings. You want fun in the sun. The bright side is that Flamenco Beach will live up to your musings and afterwards some. Not just does it provide white sand as well as blue water that shimmies coming up, yet it likewise flaunts bathrooms, lifeguards, food kiosks, volleyball nets and also traveler terminals where you can rent out tools for points like snorkeling and also scuba diving. Puerto Rico’s economic situation is one of one of the most dynamically creating in the Caribbean. The diversified market has clearly outmatched farming as the primary driving force of the economic climate as well as a source of income. Considering that the 1950s, American firms have actually been spending greatly on the island, encouraged by duty-free accessibility to the United States market and tax breaks. The island has US minimum wage regulations. Sugar manufacturing lost its top placement in farming to milk and also livestock manufacturing. Tourist is traditionally a crucial source of income, it is approximated that Puerto Rico was gone to by almost 5 million people in 2004. 2001-03 saw a decline in financial development, mostly as a result of the US economic downturn; in 2004-05 there was a financial development, and in 2006-07 it dropped once again. Puerto Rico is among one of the most dynamically developing Caribbean countries. The varied industry has outshined farming and is now the primary income source. Since the 1950s, American business have been investing on the island, urged by the duty-free exchange with the U.S.A. as well as tax incentives. The island undergoes United States base pay legislation. Sugar manufacturing reduced, and the milk market and livestock manufacturing became the primary income. Tourism has been an important income for many years. It is approximated that in 1999 Puerto Rico was visited by 5 million vacationers. The diagnosis for 2000 is great, supplied that the financial boom in the US and the growth patterns in tourism as well as building continue. Everybody wanted a piece of the New World, and also every person was willing to eliminate to get it. Nowhere is this even more apparent than the Castillo San Felipe del Morro. Officially referred to as La Ruta del LechĂłn, the Pork Highway is specifically what it sounds like: a three-mile stretch of road where every dining establishment focuses on pork. The most prominent kind of pork is lechĂłn, a special meal in Puerto Rico that involves spit-roasting a whole pig with a mix of sauces and seasonings. Get your blood pumping with a journey to the Toro Verde Theme park in main Puerto Rico. It uses ziplines, rope courses as well as rock climbing up difficulties that are assured to make you pee your pants a little when you understand simply what you’ve obtained right into! The park’s main attraction is ”The Monster,” which is noted in the Guinness Publication of World Records as the longest zipline in the world. With patched streets, active plazas and vivid homes that stack together like foundation of yellow, blue, environment-friendly, orange as well as turquoise, Old San Juan is among one of the most vibrant locations to check out in Puerto Rico. This is why locations like Isla Culebrita exist. Isla Culebrita is an uninhabited island off the shore of eastern Puerto Rico. It’s only about a mile long, and accessibility is restricted to ferries as well as water taxis. Museo de Las Americas There are numerous galleries in Puerto Rico, but only a handful are in fact regarding Puerto Rico. The Museo de Las Americas is among these valuable areas. It has artefacts, symbols and textiles from lots of native groups that stayed in Latin America prior to it was colonized, and also it can take you on a multi-continental trip with background. If you such as to eat, Mayaguez is the city for you. It’s residence to whatever from great dining establishments to open-air coffee shops with huge, colorful umbrellas, so you’ll have a lot of options when your tummy starts roaring. El Yunque National Forestis Treatment greater than 28,000 acres, the El Yunque National Forest is a rich, humid jungle where thick foliage covers every little thing from slithering serpents to croaking tree frogs. It’s the only exotic rainforest in Puerto Rico, and site visitors come from throughout the Carribean to witness both its charm and also biodiversity. Situated in the city of Cabo Rojo on the most southern pointer of Puerto Rico, the Los Morrillos Lighthouse is one of those stunning locations that you can just locate in the Caribbean. It’s set down in addition to white limestone high cliffs that are surrounded by salt marshes and shallows, and the waves accident against the cliffs with a physical violence that’s stunning yet lovely. Cayo Santiago is a small stretch of land off the eastern coastline of Puerto Rico.

 28. Hi, I do think this is a great website. I
  stumbledupon it 😉 I am going to revisit yet again since i have bookmarked it.
  Money and freedom is the greatest way to change, may you be
  rich and continue to help other people.

 29. Did you understand these realities on CBD OIL and Full Spectrum CBD Hemp Oil? Cannabinoids are separated from hemp utilizing supercritical CO2 extraction. Thanks to contemporary technology, the resulting service is clean, without heavy metals and unnecessary waxes, naturally present in the plant, and the sucked liquid has a normal, oily consistency. CBD oil includes cannabidiol as a base ingredient and may contain just trace amounts of tetrahydroxycannabidiol (THC). It is recommended by doctors and pharmacists as an antioxidant and substance that blocks the action of proinflammatory cytokines (proteins), e.g. in Crohn’s disease or ulcerative intestine. RSO oil has a low CBD content, while high THC. Of course, the crucial task of RSO is to cause a psychedelic result, although it can also stimulate ”sick” brain structures. It is worth knowing that supplements of this type is primarily used by individuals to whom basic therapy does not bring relief in health problem. The synergistic (enhancing) action of CBD and THC relative to each other is utilized here. When utilized separately, both cannabinoids can do much more together than. In addition, they collectively stimulate the department of inactive afferent neuron, nurture the fatty envelope of the nerves, and prevent myelin swelling that causes loss of function in some autoimmune diseases. There are likewise stories where cannabis in its natural kind softened spasticity, minimized the frequency of seizures and convulsions, and reduced undesirable scrapie in Parkinson’s illness. This is where the concept of receiving RSO, planned only for chronically ill individuals, come from . Both marijuana oil type CBD and RSO likewise consist of other cannabinoids, such as cannabichromene (CBC) and cannabigerol (CBG). The trick is not, nevertheless, that CBD frequently has actually a structure broadened to include flavones, flavonoids, terpenes, terpenoids, amino acids and omega acids. The difference is mainly due to intentions guiding humanity to use one or the other product. CBD medical marijuana oil is a rather helpful blend of cannabinoids, designed to secure versus 21st century disease. It’s finest to use all of these compounds together, as nature developed them and confined in cannabis inflorescences. Oil of cannabis in a kind of pastime APR contains small amounts of CBD, balanced by the presence of THC. – Modern scientific research study reveals that CBD + THC cope with severe autoimmune diseases, while CBC or CBG show very little activity in the existence of both compounds, simply like flavonoids, terpenes or flavones, for that reason their material in the option seems to be unnecessary. In addition, the cannabis strain from which THC and CBD are obtained contain negligible amounts of other cannabinoids. Cannabis oil has actually currently marked a new era in which male ceased to fear what is unknown, and started to uncover what our ancestors had actually already discovered and utilize the considerable potential, in the beginning glance, a little unusual relationships, associated primarily with pathology. Medical marijuana, contrary to its name, does not imply fermented female inflorescences and leaves containing psychedelic substances coiled in so-called ”Joints”, however an advantageous oil without psychoactive THC. A basic individual, after taking dosages of medicinal cannabis and accomplishing the suitable state of cannabinoids in the blood, can take pleasure in increased immunity, reduced vulnerability to cancer, delayed aging and minimized danger of stroke or cardiovascular disease. CBD oil includes cannabidiol as a base active ingredient and might consist of just trace amounts of tetrahydroxycannabidiol (THC). RSO oil has a low CBD material, while high THC. Both cannabis oil type CBD and RSO also contain other cannabinoids, such as cannabichromene (CBC) and cannabigerol (CBG). CBD medical marijuana oil is a rather helpful blend of cannabinoids, designed to secure versus 21st century disease. Oil of cannabis in a kind of pastime APR contains small amounts of CBD, stabilized by the presence of THC.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Vieritä ylös