Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TÄNNE KUULUU VAIHTELEVAA

Moikka kaikille! Ihan ensimmäiseksi – mitä teille kuuluu? Samalla kun koko maailman tilanne on niin epävarma, olen pysynyt jokseenkin tyynenä. Tiedostan, ettei oma panikointini auta ja ainut asia mitä voin tehdä, on pysyä kotona ja kannustaa toisia tekemään samoin. Samalla tunnen silti vahvaa huolta. Kannan kiitollisuutta siitä, että voimme auttaa toisiamme ja maatamme oman kotimme turvasta. Samalla toki ajatukset ovat niiden mukana, joilla ei kotona olemisen mahdollisuutta ole. Moni ystävä on vielä ihmiskontakti työssä, jotkut jopa sairaanhoitajina. Huoli on suuri ja siksi ajatukseni tilanteesta heittelevät jatkuvasti. Suurin pyrkimykseni on ollut tarjota sisältöä, viihdyttää ja auttaa kotona pysymistä, esimerkiksi videoilla 70 ideaa kotikaranteeniin ja näin opiskelet kotona (6 tuntia). Koen sen olevan nyt parasta, mitä voin tehdä.

Moni ennen itsestäänselvä asia on nyt muuttunut epävarmaksi. Olen koittanut keskittyä niihin asioihin joihin voin vaikuttaa: siihen, että opinnot etenevät suunnitelmien mukaisesti, somet päivittyvät vaikka kampanjoita peruuntuukin ja fiilis pysyy toiveikkaana. Koitan pysyä mahdollisimman vankasti tässä hetkessä, sillä en voi mitenkään tietää miten suunnitelmieni käy. Paluu Jenkkeihin kesäksi tuntuu tällä hetkellä kaukaiselta haaveelta, sillä lähdön piti olla jo muutaman viikon päästä. Se, ettei kykene näkemään perhettä on tottakai hankalaa, enkä edes aloita ystävistäni puhumista. Samalla tuntee kuitenkin valtavaa kiitollisuutta siitä, että on tällaisia asioita mitä kaivata. On perhe, kasoittain ystäviä ja koti meren toisella puolella. Niin paljon, mitä arvostaa ja vaalia. Tämä tilanne on vienyt huomioni pois asioiden itsestäänselvyytenä pitämistä ja kohti niiden arvostusta. Se on ollut hienoa huomata. Välillä vaatii järkyttäviä asioita huomatakseen, mikä todella on tärkeää.

Kuvat & editointi: Joanna Suomalainen

Lisää rehellisiä ja ajatuksia elämästä nyt löydät täältä:

4 ajatusta aiheesta “TÄNNE KUULUU VAIHTELEVAA”

 1. These are actually fantastic ideas in regarding blogging.You have touched some fastidious factors here.Any way keep up wrinting.

  0
 2. I like the valuable information you supply to your
  articles. I will bookmark your blog and test again here frequently.
  I am reasonably sure I will learn lots of
  new stuff proper right here! Good luck for the following!

  0
 3. Good way of telling, and pleasant article to take information concerning my presentation subject,
  which i am going to deliver in school.

  0
 4. We stumbled over here from a different web address and thought I might as well check things out.
  I like what I see so i am just following you. Look forward to exploring your web page repeatedly.

  0

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

Vieritä ylös