Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TÄNNE KUULUU VAIHTELEVAA

Moikka kaikille! Ihan ensimmäiseksi – mitä teille kuuluu? Samalla kun koko maailman tilanne on niin epävarma, olen pysynyt jokseenkin tyynenä. Tiedostan, ettei oma panikointini auta ja ainut asia mitä voin tehdä, on pysyä kotona ja kannustaa toisia tekemään samoin. Samalla tunnen silti vahvaa huolta. Kannan kiitollisuutta siitä, että voimme auttaa toisiamme ja maatamme oman kotimme turvasta. Samalla toki ajatukset ovat niiden mukana, joilla ei kotona olemisen mahdollisuutta ole. Moni ystävä on vielä ihmiskontakti työssä, jotkut jopa sairaanhoitajina. Huoli on suuri ja siksi ajatukseni tilanteesta heittelevät jatkuvasti. Suurin pyrkimykseni on ollut tarjota sisältöä, viihdyttää ja auttaa kotona pysymistä, esimerkiksi videoilla 70 ideaa kotikaranteeniin ja näin opiskelet kotona (6 tuntia). Koen sen olevan nyt parasta, mitä voin tehdä.

Moni ennen itsestäänselvä asia on nyt muuttunut epävarmaksi. Olen koittanut keskittyä niihin asioihin joihin voin vaikuttaa: siihen, että opinnot etenevät suunnitelmien mukaisesti, somet päivittyvät vaikka kampanjoita peruuntuukin ja fiilis pysyy toiveikkaana. Koitan pysyä mahdollisimman vankasti tässä hetkessä, sillä en voi mitenkään tietää miten suunnitelmieni käy. Paluu Jenkkeihin kesäksi tuntuu tällä hetkellä kaukaiselta haaveelta, sillä lähdön piti olla jo muutaman viikon päästä. Se, ettei kykene näkemään perhettä on tottakai hankalaa, enkä edes aloita ystävistäni puhumista. Samalla tuntee kuitenkin valtavaa kiitollisuutta siitä, että on tällaisia asioita mitä kaivata. On perhe, kasoittain ystäviä ja koti meren toisella puolella. Niin paljon, mitä arvostaa ja vaalia. Tämä tilanne on vienyt huomioni pois asioiden itsestäänselvyytenä pitämistä ja kohti niiden arvostusta. Se on ollut hienoa huomata. Välillä vaatii järkyttäviä asioita huomatakseen, mikä todella on tärkeää.

Kuvat & editointi: Joanna Suomalainen

Lisää rehellisiä ja ajatuksia elämästä nyt löydät täältä:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös