Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ENSIMMÄINEN NÄÖNTUTKIMUS JA SILMÄLASIT

Aloin huomata näössäni muutoksia noin vuosi sitten. Ensin ystäväni ihmettelivät ajaessani, etten nähnyt tienviittoja yhtä kaukaa kuin he. Muutaman kuukauden päästä huomasin siristeleväni sporan numeroita niiden ajaessa jo melko lähellä. Viimeinen tikki oli, kun ystäväni joutuivat kulkeutumaan mukanani luentosalien eturiveihin, sillä en nähnyt enää kaukaa luentodiojen tekstejä ilman jatkuvaa silmien siristelyä. Oli aika myöntää itselle, että minun täytyi hakeutua näöntutkimukseen.

Olin viivyttänyt näöntutkimusta, sillä en pidä (eikä varmaan kukaan muukaan) asioista lähellä silmääni. Painemittauksesta huolimatta kokemus oli lopulta todella hauska ja mielenkiintoinen. Ja tulihan se odotettu vastauskin: kaukonäössäni on hajataittoa, eli pienimmät mahdolliset miinukset naamalle ja vóla – yhtäkkiä tiekyltit ovatkin kirkkaita jo kaukaa, eikä luennoilla tarvitse siristellä. Tällekö maailma nuorempana näytti? Laseja käytän enimmäkseen liikenteessä ja luennoilla, jatkuvalle käytölle eikä piilolinsseille ole ainakaan vielä (koputa puuta) tarvetta. Nyt muutamien kuukausien käytön jälkeen olen niin tyytyväinen siihen, että sain viimein raahattua itseni tutkimuksiin. Otin kahdet lasit, joista toisiin pyysin sinivalosuojan, jotta voisin työskennellä niiden kanssa iltaisin ilman, että uneni häiriintyy. Se on ollut parhaita päätöksiäni!

Näöntarkastuksen jälkeen seurasi se hauskin osuus, nimittäin kehysten valinta! Päädyin valitsemaan yllä esiintyvät Kenzon klassisemmat ruskeat lasit työlaseiksi ja alla näkyvät Viktor & Rolf:in keltaiset kissansilmälasit muuhun käyttöön. Lasien saapumisessa meni alle kaksi viikkoa näöntutkimuksesta ja täytyy myöntää, että olin todella innoissani uusista asusteistani! Lisäksi lasit toivat minulle uutta itsevarmuutta – ensi kertaa olo tuntui fiksulta, kuten tässä postauksessa kirjoitin. Merkkilasit ovat toki hintansa puolesta sijoitus, mutta sijoitus omaan itseensä. Millainen oli sun ensikokemus lasien kanssa?

*Näöntutkimus ja lasit saatu Instagram-yhteistyössä, tämä postaus ei ole yhteistyö.

Kuvat: Mona Visuri

11 ajatusta aiheesta “ENSIMMÄINEN NÄÖNTUTKIMUS JA SILMÄLASIT”

 1. I relish, lead to I discovered just what I used to be looking for.
  You have ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a great day.

  Bye

  0
 2. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was
  great. I do not know who you are but definitely you’re going to a famous
  blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

  0
 3. Good day! Do you know if they make any plugins to safeguard against
  hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any tips?

  0
 4. Hello, Neat post. There’s a problem along with your website
  in internet explorer, may test this? IE still is the market chief
  and a huge part of other people will pass over your fantastic writing
  because of this problem.

  0
 5. I loved as much as you will receive carried out right here.
  The sketch is attractive, your authored material stylish.
  nonetheless, you command get bought an nervousness over that you
  wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since
  exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.

  0
 6. Hi there, There’s no doubt that your website might
  be having internet browser compatibility issues. Whenever I take a look at your site in Safari, it looks fine but when opening in Internet
  Explorer, it’s got some overlapping issues.
  I merely wanted to give you a quick heads up!
  Apart from that, excellent site!

  0
 7. Noi molemmat kehykset sopii sulle tosi hyvin! *.* Mä halusin vaikka kuinka monta vuotta lasit ja viimeinkin yläasteen aikana sain ne huonon lähinäön takia. Lasit ovat minulle vähän niin kuin sellainen suoja itseni ja muun maailman välillä, joiden taakse voi vähän piiloutua, jos yhtään ymmärrät mitä ajan takaa 😀 Sinivalosuoja ois kyllä ihan huippujuttu!

  0

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Vieritä ylös