Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KUN EI OLE MITÄÄN PÄÄLLE PANTAVAA

Talven lämpimin ja mukavin vaate? Tämä takki, tietenkin! Ostin sen viime talvena Uffilta, enkä ole katunut sekuntiakaan. Sen kanssa pärjää pakkasilla hameessa ja sen sisään on ihana kietoutua kylmässä ratikassa. Välillä hukun siihen niin, että tunnen oloni suorastaan näkymättömäksi. Se on ihanaa. Viime aikoina olen kokenut vahvaa tunnetta siitä, ettei kaapissani ole mitään päälle pantavaa. Tämähän on tietenkin ihan naurettavaa, sillä omistan kyllä reilusti vaatetta. Luulen, että syynä on kyllästyminen, kun en ole puoleentoista vuoteen käynyt shoppailemassa kaupoilla. Kaikki tuntuu jo nähdylle ja tehdylle.

Etenkin Cosmolla muotisivustoja selatessani mieleeni hiipii välillä ajatus siitä, että pitäisikö vaatekaappiin hankkia jotain uutta. Asiaa ajatellessa olo on syntinen – niinkuin tekisin jotain hirveän väärää, kun edes mietin moista. Tahtoisin välillä ostaa uusia vaatteita, ja kun ostan, tahtoisin panostaa laadukkaisiin läpi elämän kestäviin, mieluiten suomalaisiin, vaatteisiin. Juuri nyt opiskelijakukkaron nyörit ovat kuitenkin tulevan matkan takia kireällä, joten tällaiset ostokset eivät tunnu hirveän todennäköisille. Ei siis shoppailua luvassa hetkeen, mutta kaappi ahdistaa. Hankalaa. Kenties pieni kaapin puhdistus auttaisi? Jatkan tätä ajatusprosessia ja kerron teille sitten, kun vastaus selviää. Ehkäpä asia ratkeaa luonnollisesti jo keväällä, kun voin taas tuoda varastosta uuden (vanhan) kerraston kaappiini. xx

OUTFIT:
COAT – Secondhand
JEANS, TOP – Ginatricot*
BELT – Sand
SHOES – Zara

Pics: @larakristenn

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

Vieritä ylös