Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KYLMÄN SÄÄN PELASTAJA

Olen jo vuosia haaveillut pitkästä puffer-takista, mutten ole raaskinut sellaista ostaa. Syynä tähän on tietenkin ollut se, että omistan jo yhden puffer-takin ja ajattelin sen olevan enemmän kuin tarpeeksi. Kun kuitenkin sain pr-lahjana näiden kuvien takin, ymmärsin viimein miksi niin moni ystävistäni omistaa molemmat mallit! Pitkä takki suojaa tuulelta, sen kanssa voi istua bussipysäkillä, eikä sen alle tarvitse pakata kaksia housuja, kuten yleensä teen lyhyen takkini kanssa. Lyhyempi takki puolestaan on lämpimin vaihtoehto, kun asun tahtoo näkyvän. Jos vasta nyt hankkisin talvitakkia, päätyisin pitkään yksilöön, jota suosittelen lämpimästi teillekin. Se on kaiken lisäksi niin helppo heittää yöpuvun päälle, kun kauramaito on loppu ja pitää kipaista aamulla kauppaan.

OUTFIT:
COAT – Reserved*
PANTS – Secondhand
SWEATER – DIY
Shoes – Mango
Beanie – Zara

Pics: Joanna Suomalainen

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

Vieritä ylös