Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

UUSI VUOSI 2020 HELSINGIN KATTOJEN YLLÄ

Olipahan ilta, yö ja vuoden vaihde. Juhlittiin vuosikymmenen vaihtuessa myös ihanan Saran 30-vuotisia rakkaalla porukalla, enkä voisi olla iloisempi siitä miten uusi vuosikymmen lähti liikkeelle. Helsingin kattojen yllä rakettien paukkuessa ja tähtisädetikkujen loistaessa, ystävien ja naurun ympäröimänä. Vuosi 2019 antoi ihan kaikkea. Terveyttä, läheisiä ihmissuhteita, oppimista, uraa ja rakkautta. Päällimmäinen tunne on kiitollisuus. Aloitin vuoden kovilla lupauksilla ja lopetan sen tietäen, että kaiken minkä lupasin myös lunastin. Eilisen vietin kahden ystävän kanssa katsoen dokumentteja, syöden sushia ja yökyläillen. Tänään olo on levännyt ja onnellinen. Elämä on jatkuvaa oppimista, mäkiä ja takapakkeja. Samalla se kuitenkin antaa niin valtavan paljon, ettei sille voi kantaa kaunaa sen heittämistä haasteista. Ihanaa alkanutta vuotta, meille kaikille. Tämä on meidän vuosikymmen, minä tunnen sen xx

Kameran kuvat: @johannarontu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös