Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ITSE TEHDYISTÄ VAATTEISTA

Parasta palautetta mitä saan tekemistäni villapaidoista, on järkyttynyt ilme ihmisten kasvoilla, kun kerron tehneeni paidan päälläni itse. Viimeksi sain tällaisen reaktion näiden kuvien ottopäivänä Ellen päätoimittajalta, joka kehui ohi mennen asuni ja pysähtyi sitten paikoilleen kun kerroin paidan olevan uusin tekeleeni. Vuonna 2020 haaveilin, että opettelisin kutomisen lisäksi myös ompelemaan vaatteita. Kaventaminen sujuu jo itsestään, mutta alusta loppuun vaatteen kasaaminen olisi upea taito omata. Harmi, ettei kumpikaan näistä harrastuksista ole erityisen halpa. Villapaitojeni perään kysellään aina, mutta 50 € langoista yhteen paitaan ei tunnu rohkaisevan ketään. Silti, mikään ei ole niin arvokasta, kuin itse tehty vaate. Ja miten ne kestävätkään aikaa!

Ollessani vauva äitini kutoi vanhimmalle siskolleni villapaidan. Teini-ikäisenä tämä lahjoitti sen keskimmäiselle siskolleni ja nyt paitaa käyttää aktiivisesti siskoni tytär. Sieltä paita on luvattu palauttaa taas toisen siskoni lapsille. En malta odottaa, että sukuni nuoret käyttävät vanhoja vaatteitani tulevaisuudessa. Siskontyttöni joululahjatoive olikin minun tekemäni villapaita, jota tämä on sen saatuaan käyttänyt jatkuvasti. Se on parasta kiitosta omasta työstä.

Kuvat: Linda Ekroth

7 ajatusta aiheesta “ITSE TEHDYISTÄ VAATTEISTA”

 1. Ihana tää villapaita! 🙂 Mie osaan ommella alusta loppuun itse, mutta valitettavasti neulominen ei itseltäni suju niin hyvin. Olen ostanut yleensä lankoja ja pyytänyt anoppia neulomaan niistä jotain, toki miekin sitten ompelen hälle esim. takkia tai muuta tai ihan rahana maksan neulomisesta. <3 Tuo vihreän sävy tuossa siun neuleessa on todella kaunis, sopii hyvin suomalaiselle vaalealle iholle!

  Piti tulla kurkkaamaan siun blogia pitkästä aikaa, jäit mieleen viime vuonna siitä Metsä/Skogenilla järjestetystä vaikuttajatapahtumasta. ^^ Mukavaa loppuviikkoa sinne ja tsemppiä tavoitteiden + unelmien saavuttamiseen, mitä sivusit jossain näissä uudemmissa postauksissa! 🙂

  0
 2. Kiitos paljon!!🥰 Ja haha mulle tää on oikeeta rentoutumista – ompelemista en sitten oo itseäni saanut vieläkään harrastamaan, kun just aina uskottelen ettei muka ole aikaa🙈

  0
 3. No niin on😍🙌🏼 Ja sepä se, nykyään kuvitellaan, että vaatteen hinta KUULUU olla joku 10€? Jää aivan huomiotta millaisia materiaaleja ja pilkkahintasta työvoimaa se vaatii…

  0
 4. Oi kiitos superisti🤗 Kun pääsee vauhtiin niin se on helppoa, mutta ekat kolme villapaitaa oli kyllä sellaisia, etten päälle pistäis🙈

  0
 5. Oi miten kaunis villapaita. Omat kutomis taitoni eivät ole läheskään samalla tasolla (tai siis hermot asian suhteen) mutta onneksi ompeleminen onnistuu. Harvoin tulee kuitenkaan tehtyä mitään itse, koska aina on mukamas jotain tärkeämpääkin.

  0
 6. Itsetehdyt villapaidat on parhautta😍 ja musta taas 50€ langoista ei oo ees kovin paljoa 😅 mutta noi kommentit osoittaa sen miten meidän ns arvostus vaatteille on alhaalla hinnan suhteen 😔

  0
 7. Toi paitahan on ihan superhieno! Saa siinä ollakin jo kädentaitoja, että osaa itse tehdä jopa villapaidan *.*

  0

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös