HILJAISTA

Tänään tulin toimistolle, mutten oikeastaan muista, miten tänne päädyin. Koko aamu oli hiljainen vaikka musiikki pauhasi jatkuvasti. Minä kuulin ajatukseni aivan liian selkeästi. Kävelymatkan kolmas aate piristi hieman olisipa ihana ostaa kotiin kukkia.

Kolmessa tunnissa toimistolla tuntui, etten saanut aikaiseksi juuri mitään. Tuijotin vuoroin toimiston seinää ja vuoroin tätä näyttöä, johon teksti syntyi hitaasti, vaikka sormeni näppäilivät tauotta.

Taidan olla valmis tämän vuoden kanssa. Heittämällä se on kuulunut elämäni parhaisiin, enkä vaihtaisi sitä mihinkään. Olen saanut niin paljon ja luopunut asioista kiitollisena. Kuitenkin, juuri nyt, tahtoisin maata muutaman viikon sängyn pohjalla ja nukkua – kömpiä kolostani jouluksi ja toivottamaan uudet vuodet. Palata sitten keväällä uudella energialla.

Kaamosaikana motivaation ylläpitäminen on minulle haastavaa, ja vaikka tämä talveen kuuluva jatkuva juhliminen on ihanaa, heijastuu se energiatasoissani. Koko alkutalven on ollut niin valtavan kiireistä, että sähköpostilaatikkoni on pullollaan, kalenteri sekaisin ja olo kaikkensa antanut.

Vaikka tuntuu sille ettei minulla ole mitään sanottavaa juuri nyt, niin nämä lauseet muodostuivat näytölle. Päätän lähteä rentoutushoitoon ja siitä kotiin lepäämään. Ehkä haen töiden jälkeen sen kukkakimpun. Puhelimeen tuli nimittäin juuri viesti, että siskoni hyväksyttiin opiskelijavaihtoon.

Pics: Joanna Suomalainen

2 ajatusta aiheesta “HILJAISTA”

  1. 2+

    Ihanan rehellinen kirjoitus. 💕 Itselläni on aivan samat fiilikset juuri tällä hetkellä. Motivaatio kateissa, eikä ulkona vallitseva sää auta asiaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös