Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HILJAISTA

Tänään tulin toimistolle, mutten oikeastaan muista, miten tänne päädyin. Koko aamu oli hiljainen vaikka musiikki pauhasi jatkuvasti. Minä kuulin ajatukseni aivan liian selkeästi. Kävelymatkan kolmas aate piristi hieman olisipa ihana ostaa kotiin kukkia.

Kolmessa tunnissa toimistolla tuntui, etten saanut aikaiseksi juuri mitään. Tuijotin vuoroin toimiston seinää ja vuoroin tätä näyttöä, johon teksti syntyi hitaasti, vaikka sormeni näppäilivät tauotta.

Taidan olla valmis tämän vuoden kanssa. Heittämällä se on kuulunut elämäni parhaisiin, enkä vaihtaisi sitä mihinkään. Olen saanut niin paljon ja luopunut asioista kiitollisena. Kuitenkin, juuri nyt, tahtoisin maata muutaman viikon sängyn pohjalla ja nukkua – kömpiä kolostani jouluksi ja toivottamaan uudet vuodet. Palata sitten keväällä uudella energialla.

Kaamosaikana motivaation ylläpitäminen on minulle haastavaa, ja vaikka tämä talveen kuuluva jatkuva juhliminen on ihanaa, heijastuu se energiatasoissani. Koko alkutalven on ollut niin valtavan kiireistä, että sähköpostilaatikkoni on pullollaan, kalenteri sekaisin ja olo kaikkensa antanut.

Vaikka tuntuu sille ettei minulla ole mitään sanottavaa juuri nyt, niin nämä lauseet muodostuivat näytölle. Päätän lähteä rentoutushoitoon ja siitä kotiin lepäämään. Ehkä haen töiden jälkeen sen kukkakimpun. Puhelimeen tuli nimittäin juuri viesti, että siskoni hyväksyttiin opiskelijavaihtoon.

Pics: Joanna Suomalainen

6 ajatusta aiheesta “HILJAISTA”

 1. Greate article. Keep writing such kind of information on your blog.
  Im really impressed by your site.
  Hello there, You have done a great job. I will definitely
  digg it and for my part recommend to my friends. I am sure
  they’ll be benefited from this website.

  0
 2. I all the time used to read paragraph in news papers but now as I am a
  user of net so from now I am using net for articles or reviews,
  thanks to web.

  0
 3. Fantastic website you have here but I was wondering if you knew of any forums that cover
  the same topics talked about in this article?
  I’d really love to be a part of group where I can get responses from other experienced individuals that share
  the same interest. If you have any recommendations, please let me know.

  Kudos! adreamoftrains web hosting

  0
 4. Ihanan rehellinen kirjoitus. 💕 Itselläni on aivan samat fiilikset juuri tällä hetkellä. Motivaatio kateissa, eikä ulkona vallitseva sää auta asiaan.

  2+

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

Vieritä ylös