Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ENITEN SATTUU SANOA HYVÄSTI


Kotiin tulo, ruokailu, lenkit pururadalla. Kaikki ne samat arkiset asiat, mutta ilman sinua. Nukut rauhassa pois, me kaikki rinnallasi. Makaan sängyssä päiviä ja itken niin, että päätä särkee ja silmät ovat veren punaiset. Sinua ei satu enää ollenkaan.

Avaan oven, etkä tule mua vastaan. Niin kauan kun muistan, olet kulkenut vierellä. Tämä tyhjä ja hiljainen talo on nyt se uusi maailma, johon tulee tottua. Kiitos kaikista näistä 14 vuodesta. Sinä toit tullessasi paljon enemmän, kuin tulet koskaan tietämään.

2 ajatusta aiheesta “ENITEN SATTUU SANOA HYVÄSTI”

  1. Otan osaa suruusi.On niin musertavaa luopua perheen jäsenestä.Oskulla oli hyvä elämä, hyvä rakastava koti.❤voimia🙏T.heli

    1+

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös