Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TEE ASIOITA, JOISTA ET HYÖDY MITÄÄN


Moikka tyypit ja ihanaa sunnuntaita!💕 Tällä viikolla ymmärsin jotain suurta. Nimittäin sen, miksi on ihan älyttömän tärkeää tehdä asioita, joista ei voi hyötyä mitenkään. Yrittäjänä sitä jatkuvasti etsii kaikesta mitä tekee juttuaiheita tai materiaalia sosiaaliseen mediaan, ja täten on todella vaikea rentoutua vapaa-ajallakaan. Olin perjantaina aivan stressaantunut kaikesta kiireestä, mitä juuri nyt on meneillään, joten pakkasin laukkuni ja tulin vanhempieni taloon Hollolaan illalla. Ajattelin, että metsässä kävely ja saunominen palauttavat minut kaikesta stressistä. Löysin kuitenkin jotain vielä parempaa. Sisareni pianon.


Soitin pianoa 14-vuotiaana vuoden verran. Siitä ei jäänyt paljoa muuta kuin Ukko Nooa käteen, vaikka opettajani oli aivan ihastuttava. Koulun jälkeen tunneille jääminen ei kiinnostanut, enkä silloin osannut inspiroitua soittimesta. Olen kuitenkin ollut elämästäni seitsemän vuotta musiikkiluokilla ja soittanut viisi vuotta viulua, joten nuotinlukutaito on vielä jokseenkin hallussa. Menin takkahuoneeseemme, käynnistin pianon ja aloin tavailla Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaletta, joka oli nuoruuden suosikkini. Puolitoista tuntia meni aivan siivillä. Kertaakaan en noussut ylös tai miettinyt paljonko kello on. Tätä on flow-tila parhaimmillaan. Sitä kun kadottaa ajan ja paikan tajun kokonaan. Yleensä saavutan flowtilan kirjoittaessa, kuvatessa, tai lukiessa, mutta myös uuden oppiminen saattaa minut helposti siihen tunnelmaan. Lopulta kappaleen ensimmäinen säkeistö sujui molemmilla käsillä mutkitta. Seuraavana iltana tavasin saman ajan Pave Maijasen Ikävä kappaletta, joka kuuluu tänä päivänä lempibiiseihini. Olo oli rentoutunut, kun ei lähes kahteen tuntiin ollut miettinyt mitään stressinaiheistaan saatika tehnyt mitään, mistä ottaa paineita tai miettiä materiaalia. Illalla nukkumaan mennessä päässä ei pyörinyt mitään ja nukahdin vaivatta. Nyt ymmärrän sen, miksi on niin valtavan tärkeää tehdä asioita, joista ei voi hyötyä yhtikäs mitään.
Nyt mietin, mitä vastaavaa voisin keksiä kotiin Helsinkiin. Suosittelen kiireen keskellä ihan jokaista etsimään keinon, millä nollata. Luulin pitkään, että kuvien editointi tai kirjoittaminen olisi minun keinoni tyhjentää päätä, mutta koska tämä on myös työ, kulkevat työajatukset jatkuvasti mielessä näitä asioita tehdessä. Lisää hyödyttömiä asioita miettimään siis. Ihanaa sunnuntaita jokaiselle xx


Pics: Joanna Suomalainen <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

Vieritä ylös