RUUTU + RUUTU


Enemmän on enemmän taas tänä talvena! Nyt saa leikkiä kuoseilla ja hauskoilla väreillä. Tässä asussa pitäydyin värillisesti todella hillityssä maastossa, sillä yhdistin keskenään kahta eri ruutukuviota, mikä voi jo itsessään olla aika paljon. Mielestäni settien sijaan hieman eriparia olevien kuosien suosiminen luo leikkisämmän vaikutelman, kuin pelkkä päästä varpaisiin yhteinäinen look. Muutenkin rosoisuus ja erikoiset yksityiskohdat luovat asuun enemmän mielenkiintoa ja tarttumapintaa. Syksyllä jokapäiväisessä käytössä on muuten ollut tämä Globehopilta saamani pörröinen laukku. Se on tilava, tuntuu hyvältä kantaa ja onhan se aivan super söpökin! Kohta on kaivettava taas tekoturkistakitkin esille varastosta – ihan vastahan ne sinne laitettiin! Odotatko sä talvea innolla? xx


OUTFIT:
SHIRT – Ginatricot
COAT – Ellos*
PANTS & BLAZER – Kappahl*
SHOES – 2ndhand
BAG – Globe Hope*
HAIRPINS – H&M conscious*

PICS: Joanna Suomalainen <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös