Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BOHEEMI COWBOY


Boheemi & cowboy. Ne sanat pomppasivat ensimmäisinä mieleen, kun tarkastelin näitä kuvia. Cowboy on ollut iso teema muodissa jo kesästä saakka – siitä kertovat muunmuassa jokaisen kaupan hyllyssä notkuvat cowboy-bootsit. Itse en kyseisiä kenkiä ole hankkinut, mutta kenties tämä hattu loi itselleni mielikuvan villistä lännestä. Trendin mukana myös huopahatut ovat tekemässä paluutaan ja olen tästä hyvinkin innoissani. Ostin tämän hatun yli viisi vuotta sitten, ja se oli odotellut tähän kesään saakka vanhempieni luona. Nyt se on ollut taas kovassa käytössä – trendit kiertävät jatkuvaa kehää ja siksi, jos olen panostanut aikanaan johonkin, yleensä myös säilytän sen seuraavaa sykliä odotellessa. Myös puhvihihojen paluu on ollut positiivinen yllätys. On hauska korostaa hartioita ja luoda erilaisia linjoja asuun. Ja kuten jo aiemmin sanoin, ruskea väri on aina suosiossa! Mitä mieltä te olette cowboy-trendistä? Hitti vai huti? xxOUTFIT:
SHIRT – Kappahl* Gifted
COAT, PANTS & SHOES – 2ndhand
HAT – H&M
SCARF – borrowed

Pics: Joanna Suomalainen

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

Vieritä ylös