Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KIRJOITIN LEHTEEN


Nyt sen vihdoin paljastan: työ, jonka parissa olen viimeiset kuukauden päivät viihtynyt on ollut toimitusharjoittelijana Cosmopolitanilla! Pestiin päädyin hieman sattumalta: olin avustamassa stailaajaa Cosmopolitanin kansikuvauksissa kesällä ja sielä tutustuin lehden päätoimittajaan. Vitsinomaisesta heitostani seurasikin lopulta unelmieni työharjoittelupaikka – olen viihtynyt niin hyvin, että menen töihin aina hymy huulilla. Vielä seuraavat kaksi kuukautta saan viettää tässä inspaavassa ympäristössä kannustavien ihmisten kanssa, enkä voisi olla yhtään onnellisempi siitä – tuntuu, että jotakin juuri tällaista tahdon tehdä loppuelämäni. Muistetaan kaikki tavoitella unelmiamme ja tähdätä mahdollisimman korkealle! Koskaan ei tiedä, mihin sitä päätyy xx(Psst. mun juttuja voi siis lukea tällä viikolla ilmestyneestä Marraskuun Cosmosta ja seuraavista numeroista)

Kuvat: Joanna Suomalainen <3​​Find me on​ ​Instagram​Facebook  & Bloglovin 

  • LIKE(6)
  • COMMENTS (2)

ADVERTISEMENT

23 OCTOBER 2019

IHAN VAIN SE ARKIASU

STYLEMoikka tyypit ja upeaa tiistaita! Tänään mietin mielessäni, että kiinnostaisikohan teitä kerrankin ihan vain sellainen arkinen lookki, jolla kävelen päivittäin kirjastoon (näiden kuvien oton jälkeen marssin muuten sinne suoraan). Pukeuden töihin ja vapaa-ajalle aina tyyliäni kunnioittaen, mutta koulussa menen mukavuus edellä. Kirjastossa on tullut istuttua heittämällä 11 tuntia päivässä, ja silloin en tahdo, että housujen glitterit painavat tuolia vasten tai paidan kaulus hankaa. Nämä rennot farkut ja ylisuuri huppari ovat vakiovarusteitani – alle aina kerrospukeudun ja mukana on kaulaliina ja villasukat, joten olen varautunut kaikkiin lämpötiloihin. Lukiessa tahdon keskittyä vain opiskeluun. Koko keho kiittää. Viime viikolla sain muuten aikuisikäni ensimmäiset lökärit Nansolta ja niissä tulen varmasti marssimaan kouluun jatkossa useammin, kuin on sallittavaa. Mitä te puette päälle kouluun? xx


Pics: Joanna Suomalainen

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös