Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JUURI NYT ON VAIKEAA

Liian usein sitä jakaa julki vain kaiken mikä menee hyvin, mutta tässä postauksessa päätin jakaa vähän niitä arjen huonompiakin puolia. Siispä, juuri nyt on vaikeaa…


Blogata – Välillä mietin, että ymmärtääköhän kukaan muu kuin bloggaaja, miten aikaavievä duuni tämä on? Välillä tuntuu, että päivät kalenterissa eivät millään riitä siihen, että ehtisi istua alas kirjoittamaan – varsinkaan, kun viikon postauksiin menee minulla yleensä vähintään pari kokonaista työpäivää, mihin vielä päälle mahdollisten videoiden editoiminen. Voi miten nautinkaan kesällä, kun sain vain keskittyä juttelemaan teille ja luomaan sisältöä. Onneksi kesä tulee taas uudestaan ensi vuonna – siihen asti ei auta kuin sopeutua parhaansa mukaan ja koittaa päivittää aina, kun vain löytää aikaa ja mahdollisuuksia <3Pitää koti siistinä – Siis ihan oikeasti. Mun koti näyttää sille, kuin täällä olisi räjähtänyt pommi. Sohvalla notkuu kasa vaatteita, tiskipöytä on aivan tukossa ja meikit lojuvat sikin sokin pitkin asuntoa. Kun on koulussa, työharjoittelussa ja töissä samaan aikaan, ei täällä ehdi käydä kuin nukkumassa. Silti – olisi kiva tarjota kämppikselleni viihtyisämpi paikka olla. Onneksi terapeuttini lohdutteli minua – ”jokainen ihminen lintsaa jostain. Menestyneimpien tyyppien talot ovat joko sikolättejä tai sitten heillä käy siivooja”. Se auttoi hengittämään edes hieman kevyemmin. Onko teidän kämpät aina ihan kiiltäviä kiireenkin keskellä?


Päästä eroon jatkuvasta flunssan kierteestä – Loppumaton fuksiflunssa – kuulostaako tutulta? Meidän ryhmässä kaikki ovat vuorotellen sairaina (jotkut jo kolmatta kertaa), eikä tämä ilmiö jää vain kouluun. Työharjoittelussa olin viime viikolla kahdestaan työkaverin kanssa duunissa, kun kaikki muut olivat joko kipeinä tai hoitamassa kipeitä lapsiaan. Joka syksy sama juttu, vaikka syön sinkkiä, D-vitamiinia, C-vitamiinia ja kaikkea muuta mahdollista… Ei auta kuin sopeutua siihen, että syksy mennään taas vähän puolikuntoisena – onneksi nyt ollaan jo voiton puolella.


Pärjätä koodauskurssilla – Okei, okei. Tämä on ehkä hieman liioiteltua. Olen opiskellut koodausta aiemminkin ja koodasin myös kiitettävää tahtia ensimmäistä blogiani – kyse on ehkä siitä, että koodin kanssa tappeluun ei tunnu löytyvän aikaa. Eikä tällä kurssilla käytettävä koodauskieli myöskään ole minulle entuudestaan tuttua. Onneksi löytyy ryhmä ihmisiä joiden kanssa asiaa pähkäillä. Kyllä tässä läpi mennään ihan takuulla!


Saada raha-asiat raiteilleen – rehellisesti, viimeisen kahden vuoden aikana on paljastunut, että minä olen aivan surkea hoitamaan asioita Kelan kanssa (onko kukaan siinä erityisen hyvä?). Taas kerran olen ollut useamman kuukauden ilman asumistukia, eikä minulla edes ole siihen sen parempaa selitystä, kuin etten ole onnistunut oikaisemaan asioita ja täyttelemään kaavakkeita kolmatta kertaa. Onneksi opintolaina tuli tilille – koko kesän sain nimittäin tehdä täyttä päivää ilman sen suurempia palkkioita  ja viimeviikolla postissa tipahti 500 euron edestä lääkärikuluja. Sellaista se yrittäjyys välillä on. Onneksi taas on syksy ja sähköposti tukossa, kyllä täältä taas palataan siihen tavalliseen tulotasoon. Ja on minulla tietenkin säästöjä pahan päivän varalle, joihin en ole onneksi joutunut kajoamaan. Yleensä vain rahasta tuntuvat puhuvan ne sijoitusgurut, joilla ei koskaan ole ollut palkatonta kuukautta – siksi ajattelin jonkun muunkin kaipaavan tällaista vertaistukea välillä.

Pics: Joanna Suomalainen <3Mitä mieltä – onko tällaisia postauksia kiva lukea ja löytyykö niistä samaistumispintaa? Palaillaan taas pian xx

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

Vieritä ylös