PALUU KOULUN PENKEILLE

Heippa ihanat! Viime viikolla koulu lähti virallisesti käyntiin, vaikka erilaisissa koulun tapahtumissa olenkin pyörinyt jo puolentoista viikon verran. Täytyy myöntää, että ensimmäisellä viikolla ehdin hieman kauhistua, olinko jälleen kerran ottaa vähän liikaa lautaselleni… Koulu, työharjoittelu, koulun lehti, ryhmäytymiset ja blogityöt kaikki samaan aikaan valtaavat takuulla arkipäiväni aamusta iltaan jouluun saakka – enkä tällä kertaa suostu jättämään myöskään juhlia välistä (mikä on tähän mennessä ollut selkeästi hyvä veto- näin hauskaa minulla ei ole koskaan ollut koulussa, ja ystäviä löytyy jo kasoittain <3). Onneksi satun olemaan kiinnostunut (lue:pakkomielteinen) kalenterini organisoinnista, joten nyt vihdoin alkaa näyttää siltä, että palaset loksahtelevat paikoilleen ja saan kuin saankin viikkoihini mahdutettua yhden vapaapäivän. Onnekseni yliopisto on myös valtiotieteellisen puolella hyvin joustavaa ja sain kurssivalinnat sumplittua niin, että kurssien aiheet todella kiinnostavat, joten paikalla tulee myös käytyä (hello poliittinen viestintä). Aion selvittää tämän syksyn kunnialla kiireestä huolimatta. Jokaiselle asialle elämässä on kautensa, ja tämä on se kausi, kun keskityn kouluun ja työhän täysillä. Uskon sen palkitsevan myöhemmin ja odotan jo innolla kaikkea mitä syksyllä on minulle tarjottavana. Tästä ei voi tulla kuin hyvä kouluvuosi. Miten teidän lukuvuodet/syksyt ovat startanneet? xx

Ps. Youtubessa on nyt uusi video, jossa kerron mielipiteeni kiperiin kysymyksiin. Vastaan Q&A:ssa mm. siihen, mikä on elämän tarkoitus, mitkä ovat olleet elämäni rankimmat kokemukset ja mitä mieltä olen maahanmuuttajista. Katso video TÄSTÄ.

3 ajatusta aiheesta “PALUU KOULUN PENKEILLE”

 1. I’m not sure where you’re getting your information, but great topic.
  I needs to spend some time learning much more or understanding
  more. Thanks for magnificent information I was looking
  for this info for my mission.

  0
 2. We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community.
  Your site provided us with valuable information to work on.
  You have done an impressive job and our entire community will be grateful to you.
  adreamoftrains web hosting

  0

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Vieritä ylös