PÄIVÄNI ROOSA RAHKOSENA

Helou! Täällä ei kirjoittele tänään Roosa, vaan Olivia. 19-vuotias YouTubettaja, sisällöntuottaja ja tuore yrittäjä Helsingistä. Tänään olen elänyt päivän Roosana.

Saatiin Roosan kanssa muutama viikko sitten mahtava idea; vaihdetaan elämiä päiväksi! Tänään olen asustellut Roosan luona Töölössä, kun taas Roosa nautti aamupalansa minun asunnossani Ullanlinnassa. Samalla vaihtui myös kämppikset (kiitos Riia ja Viivi, että suostuitte tähän!), ruokavaliot, arkirutiinit ja aktiviteetit. Meidän päivistä on tullut video minun kanavalle YouTubeen, voitte nähdä sen tästä.

Ajattelin kuitenkin vähän jakaa teille myös tekstin muodossa, että mitä tähän päivään oikein on kuulunut. Aamupalaksi oli riisihiutalepuuroa. Hyi. Ei maistunut maukkaalta. Tiesin, että heti aamusta pitäisi kiiruhtaa kouluun ja jännitin, että jaksankohan istua koko luennon (jostain syystä mua nälättää ylipäätään aina opiskellessa). Tartuin meikkisiveltimiin ja aloin luoda meikkiä Roosan IGTV-tutoriaalia seuraten (oli muuten hyvä tutoriaali, käy tsekkaamassa!). Itsehän en lähes koskaan käytä luomiväriä, enkä suinkaan poskipunaa, mutta tänään loin punertavan, kuulaan meikin. Roosa oli laittanut minulle valmiiksi kouluvaatteet; valkoisen kauluspaidan ja mustat housut.

Ennen kello kymmentä olin jo pyöräilemässä kouluun. Roosalla oli lukujärjestyksessä poliittista viestintää, joten meninpä sitten luennolle istumaan muina miehinä. Roosa lupaili, että luento on vaan johdatus kurssiin, mutta saimme tunnilla paritehtävän, jossa nolona jouduin myöntämään olevani aika pihalla. (R: Hahahaha I’m so sorry!!!)

Koska olen kotona työskentelevä yrittäjä, syön melko samankaltaisia ruokia viikosta toiseen. Tänään vuorossa oli ruokailu UniCafessa, jossa tarjolla oli herkullisia kikhernepihvejä ja erilaisia lisukkeita. Nam! Plussaa siitä, että oli hyvin tarjolla gluteenitonta, sekä laktoositonta ruokaa. (R: Siis tämä!! Yliopiston ruoka on vaan aivan parasta!)

Ruoan jälkeen tapasin Joannan, Roosan valokuvaajan keskustassa. Kuvia varten Roosa oli valinnut ehkä epä-Oliviamaisimman asun ikinä; pinkin neuleen ja _vihreän_ hameen. Yllätyin kuitenkin, kuinka hyvältä asu päälläni loppujen lopuksi näytti ja tuntui. Suuntasimme Joannan kanssa sille perinteiselle kuvailukadulle, eli Huvilakadulle. Valittiin suloinen sininen talo taustaksi ja pääsin leikkimään mallia. Ah, kyllä mä vaan rakastan olla kameran edessä! Joannan kanssa oli super hauskaa kuvata, koska sain heilua ja heittäytyä omana itsenäni kuviin ja tehdä jotain kuitenkin omannäköistä, vaikka Roosaa mallailinkin. Oli tosi ihanaa viettää aikaa Joannan kanssa, joten senkin puolesta oli menestyksekäs reissu! Vlogilla on super hauska klippi siitä, minkälaiselta nuo meidän kuvailut näytti ja kuulosti. Suosittelen tsekkaa! 😀 (R: Siis Joannahan on aivan paras!!)

Nyt kello on puoli kuusi ja istun Content Cornerilla kirjoittelemassa tätä blogipostausta. (R: Ihana Olivia harmitteli videolla, että toimistolla meni kokonaista kaksi tuntia. Vähän nauratti kun mietin, miten helposti mä istun täällä kahdeksan haha) Tänään olisi vielä luvassa ruoanlaittoa ja rentoutumista. On ollut kyllä ihana, erilainen päivä. Vähän on päässyt oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja uskon, että tästä jää tietynlaista rohkeutta käteen. Jännä kuulla illalla, että miten Roosalla on mennyt! (R: Ja hyvinhän se meni!! Oli niin rento päivä ja kelpaisi toistekin – katsokaa videolta niin näätte xx)

Ihanaa päivää sulle, toivottavasti jäät seurailemaan myös mun kanavia <3 Ja kiitos Roosa, että mahdollistit tän päivän meille! Love u. (R: Love you too!!!)

5 ajatusta aiheesta “PÄIVÄNI ROOSA RAHKOSENA”

 1. I do not even know how I ended up here, but I thought this post was
  good. I do not know who you are but definitely you are going
  to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

  0
 2. I do believe all of the ideas you have introduced on your post.
  They’re really convincing and can certainly work. Still, the posts are too brief
  for starters. Could you please extend them a bit from next
  time? Thanks for the post. adreamoftrains best web hosting 2020

  0

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Vieritä ylös