LEMPIMUISTONI KESÄLTÄ 2019

Ystävän mökillä pienessä nousuhumalassa viinilasit kädessä veneellä keskellä merta, kikattaen kippurassa ei yhtään millekkään. Siinä oli sitä jotain.

Koko meidän roadtrip. Viikko parhaan ystävän ja teltan kanssa tienpäällä kiertäen paikkoja joissa kumpikaan ei ollut ennen käynyt. Yksi elämäni parhaita kesämuistoja ja ensi kesänä takuulla uudestaan!

Rannalla vietetty päivä jona ystävän koira karkasi kaksi kertaa istuessamme Hietsussa. Ystävä juoksi perässä ja minä hyvänä kaverina istuin meidän viltillä ja nauroin ihan kippurassa, kun koko ranta koitti ottaa pientä juoksijaa kiinni. Välillä ne on ne ihan tavalliset hetket.

Kun paras kaveri kotiintui. Ollaan asuttu neljä vuotta meidän ystävyydestä eri maissa ja joka kerta kun kohdataan lentokentällä tulee itku ihan yhtä lailla. En vaihtaisi tätä ihmistä koskaan mihinkään, kiitollinen taas yhdestä kesästä yhdessä.

Skoottailut. Kertaakaan en ole ajanut yksin sähköpotkulaudalla, mutta kaikki kyydittelyt ovat aina saaneet minut nauramaan ihan posket kipeinä! Miten nämä laitteet voivat olla niin hauskoja?

Kuvaus-assarina, kun pääsin ensi kertaa assistentiksi stailistille kuvauksiin. Koko kuvauspäivä oli ehdottomasti paras työkokemus joka minulla on koskaan ollut, enkä malta odottaa lisää.

Pride-kulkue. Itkin taas siitä lämmöstä, joka kulkueessa vallitsi ja tuesta, jota ihmiset toisilleen osoittivat. Yhteisöllisyytä ihan parhaimmillaan.

Kun tapasin Gubbe-mummoni ensi kertaa ja kaikki meidän hengailut sen jälkeen. Ollaan käyty kävelyille, konsertissa, luettu kirjaa… Niin arvokasta.

Lasten kanssa mökillä. Opetin siskoni lapset uimaan viimekesänä ja nyt heitä ei saanut pidettyä vedestä poissa lainkaan. Koko viikonloppu hypittiin kilpaa laiturilta kunnes hampaat kalisivat niin, että täytyi käydä lämmittelemässä.

Puistojuhlat Kalliossa ja kaikki muutkin kesän riennot, jossa on saanut tutustua täysin uusiin ihmisiin ja muistaa, mikä meissä ihmisissä on niin uniikkia; se yhteys, minkä voi rakentaa toiseen niin nopeaan. Maalattiin naamoihin glittereillä, juotiin ja syötiin, kuvattiin ja hengailtiin – niitä ihan parhaita juttuja.

Piknikit. Näitä on kuulunut tähän kesään useita ja olen niin kiitollinen, että nyt minäkin kuulun niihin ihmisiin joita ennen niin haikeasti katselin, jotka viettävät päiviä istuskellen Espan puistossa mansikoita ja skumppaa kädessä.

Flow-lauantai. Tästähän kirjoitin jo postauksen, mutta silti. Neljä tuntia etkoilua kavereiden kanssa laivalla ja sitten tanssia myöhään yöhön. Kyllä kelpasi.

Ystäväporukan reissu mökille. Oli kulunut jo neljä vuotta siitä, kun saatiin meidän kaveriporukka yhdessä mökille. Syötiin hyvin, otettiin aurinkoa, uitiin ja saunottiin, nautittiin skumppaa paljussa… Kaiken kaikkiaan mahtavat kolme päivää.

Kun pelattiin korttia kolmeen asti yöllä ystävän mökillä. Hävisin lähes jokaisen erän ja huusin silti kokoajan, että ”uudestaan”.

Kun kuvattiin asuja lintsillä, ja mulla syttyi palava halu mennä Ukkoon. Kuvaaja ei suostunut tulemaan mukaan, joten kompromissina ostin tälle vohveleita ja menin itse lapsijoukon kanssa Ukkoon. Oli ehdottomasti worth it – nauroin keuhkoni pihalle. Taigaa ei oltu silloin vielä avattu, mutta se kuuluu ehdottomasti syksyn bucket listilleni.

Uusi toimisto. Siis tarvitseeko tätä enempää edes selittää – ah. Content Corner ja sen porukka ovat tuoneet aivan uutta intoa sisällön luomiseen ja töihin on aina yhtä kiva mennä!

Se päivä kun meidän koko ystäväporukka meni yhdessä laulamaan karaokea. En tiedä miksi, mutta meidän yhdeksän hengen kaveriporukan juttu on karaoke. Aina kun lähdetään Lahdessa ulos päädytään eri karaoke-kuppiloihin, joiden keski-ikä on huomattavasti meitä korkeammalla – ja aina meillä on myös ihan valtavan hauskaa. Tästä on ollut iloakin nyt kun yliopisto taas starttasi; olen nimittäin osannut karaokessa kaikki biisit, joita jengi on vain tahtonut laulaa!

Kaikki ne yöt jotka venyivät aamuun. Niin monet ihanat juhlat, hengailut ja uudet tuttavuudet mahtuivat tähän kesään. Niin kiitollinen siitä kaikesta ja jokaisesta kokemuksesta. Kiitos kesä 2019.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös