TÄMÄN KESÄN PARHAAT KIRPPUTORILÖYDÖT

Kesä tuli ja kesä meni, mutta kirppisjutut ovat ikuisia (tai siis, odottavat varastossa taas seuraavaa kevättä). Ainakin omassa päässäni pyörii usein kysymys: miten nauttia muodista, mutta pitää silti hiilijalanjälkensä minimissä? Tähän kysymykseen vastaamaan päätin tehdä paljon pyydetyn ”kesän parhaat kirppislöydöt” videon Youtubeen ja jaanpa tähän postaukseen muutaman muunkin löydön, jotka eivät päässeet videolla vilahtamaan (ja videolla taas on löytöjä, joista kaikkia en ehtinyt kesällä teille kuvaamaan). Kuvien postaukset on myös linkattu videoon, jos teitä kiinnostaa nähdä enemmänkin kuvia asuista❤️ Arvaisitko muuten mistään näistä kuvista nopeasti katsoen, että asut ovat kirppikseltä? No et takuulla, ja sehän se hienoa onkin – ei kukaan osaa sanoa päällepäin asun alkuperää! Kirppistely on parhaimmillaan kestävää, edullista, laadukasta ja hauskaa. Eläköön siis kestävä muoti ja ekologisemmat valinnat!

 

PS. Jos mietit vielä, missä tehdä hyviä löytöjä, niin mun lemppari-kirppikset Helsingissä löydät täältä!

 

KATSO MYÖS VIDEO:

2 ajatusta aiheesta “TÄMÄN KESÄN PARHAAT KIRPPUTORILÖYDÖT”

  1. Great blog! Is your theme custom made or did you download it
    from somewhere? A design like yours with a few simple adjustements would really make my blog
    stand out. Please let me know where you got your theme.
    With thanks

    0

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Vieritä ylös