Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MITEN PALJON ELÄINKUOSIA ON LIIKAA? KOLME ELÄINPRINTTIÄ YHDESSÄ ASUSSA

Miten paljon eläinkuosia on liikaa? Tämä kysymys kävi mielessäni, kun viimeviikolla löysin itseni tallaamasta Helsingin katuja päälläni kolme eläinprinttiä yhdessä asussa. Olimme juuri käyneet kuvaamassa Bulevardilla, ja takaisin toimistoa kohden kävellessämme saimme idean kuvata toiset asut samalla reissulla; vaatteista, joita laukuistamme löytyi. Sillä sama printti kahdessa eri koossa yhdessä asussa on jo pitkän aikaa sitten todettu hitiksi, ajattelin heti jumpsuitin teepaitani päälle vedettyäni, että minun täytyy lainata Roosan hiuspantaa lookin täydentämiseksi. Leopardi ja leopardi yhdessä eri kooissa todellakin toimii (samoin kun vaikkapa eri paksuiset raidat tai erikokoiset pallot)! En edes ajatellut laukkuani sen enempää, kunnes Roosa huomautti detail-kuvia ottaessaan, miten nämä eläinprintit sopivat toisiinsa – totta tosiaan, laukkuhan on käärmeennahka-kuvioitu! Siispä kysymys kuuluukin – mikä teidän mielestänne on liikaa eläinkuosia?

Ps. Mikä teki näistä kuvauksista erityisen hauskat, oli se, että Roosa inspiroitui myös itse yhdistämään seuraavaan asuunsa kaksi leopardikuosia – pitäkää siis silmät auki myös Roosan versiolle! xx

Pics: Roosa Mononen

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

Vieritä ylös