Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MISTÄ TIETÄÄ, ETTÄ ELÄMÄSSÄ MENEE HYVIN?

Mistä johtuu se ihmiselle ah niin luontainen ajattelutapa, jossa kaiken menneen hyvän huomaa vasta kun menee huonosti? Entä mistä tietää, että elämässä menee hyvin juuri nyt – mikä sen määrittää? Olen koittanut jatkuvasti kehittää ajatteluani siihen suuntaan, että huomaisin hyvän elämäntilanteen jo itse siinä hetkessä, kun sitä elän. Viimeviikolla sain yllätyksekseni ison herätyksen siihen, että itseasiassa juuri nyt eletään sellaista todella hyvää elämänvaihetta. Mistäkö sen huomasin? No siitä että murehdin sellaisista asioista, joista murehtimiseen ei ennen ole ollut pienintäkään mahdollisuutta kaiken pääni metelin seassa. Kun on kauan kantanut valtavaa huolta terveydestään ja jaksamisestaan, ei ole ollut aikaa eikä voimia huolehtia mistään muusta. Kaikki energia on ohjautunut siihen tärkeimpään – päivästä selviämiseen. Yleensä huolehtiessa huoli ja stressi valtaavat koko mielen, eikä muulle ole oikein tilaa. Siksi ilahduin huomatessani, että uudet huolenaiheeni onnistuivat jo naurattamaan minua hetken päästä – siis mistä lähdin mulla on ollut mahdollisuus huolehtia tällaisesta? Ihan mahtavaa! Tuntui aivan ihanan etuoikeutetulle pystyä esimerkiksi syynäämään omaa naamatauluaan peilin edessä ihan tosissaan tai miettimään, mitä jokin tekstiviesti merkitsi. Kullakin on oma kuormittava lastinsa, enkä tahdo vähätellä kenenkään ongelmia mitenkään. Avain lienee kuitenkin siinä, että huomaa milloin se suurin huolenaihe siirtyy taka-alalle, eikä jää huolehtivaan mielentilaan vellomaan. Kun mietin vastausta otsikon esittämään kysymykseen tulin siihen lopputulokseen, että yksi selkeä merkki siitä, että elämässä menee hyvin, on se, että huolenaiheet ovat sellaisia, joita ennen pidit mitättöminä. Ihmiselle on luontaista huolehtia, joten on turha odottaa elämäntilannetta, jossa ei olisi minkäänlaista stressiä – sen sijaan huomio tulisi kiinnittää stressin aiheisiin ja nähdä, ovatko ne sittenkään niin suuria, verrattuna aiempiin huoliisi? Tässä tilanteessa ja näine huolineni, mulla menee aika hyvin – miten sulla? Aurinkoista sunnuntaita ihanat xx

OUTFIT:

Shirt, shorts – 2ndhand
Blazer, shades – Ginatricot*
Shoes, bag – Mango

*Gifted

Pics: Roosa Mononen <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös