Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HAIKARAHOUSUISSA

Ihastun yleensä niihin kaikista hulluimpiin juttuihin, joita vaan löydän. Nämä haikarahousut eivät tietenkään olleet mikään poikkeus – ne oli pakko saada. Kotiutin ne nopeasti (kuten koko muunkin lookin) kirpputorilta. Sitten seurasi se loputon pähkäily; minkä ihmeen kanssa ne voisi pukea. Koen usein mustat asukokonaisuudet tylsiksi ja kotoisin olo on lookissa, josta löytyy jotain erikoisempaa (niinkuin haikarat housuissa eivät olisi jo tarpeeksi…). Sitten keksin: jos ne yhdistää mustaan yläosaan luo asu illuusion jumpsuitista (tämä ilmeisesti onnistui aika hyvin, sillä Roosa luuli minulla olevan jumpsuit, kunnes kuvatessa paita pääsi livahtamaan ulos housuista haha). Välillä toimivien asujen keksiminen vaatii paljonkin luovuutta ja toisinaan taas päässä pyörii loputtomasti ideoita kaikesta, mitä tahtoisin laittaa päälle. Se kai pukeutumisessa niin viehättääkin – itsensä haastaminen uusilla asukokonaisuuksilla ja loputtomat vaihtoehdot. Haastetta löytyy etenkin, kun kokoelmassani on yhä enemmän printtejä ja värejä, sekä ylä- että alaosissa, mutta se kai tekee tästä vielä hauskempaa. Millaisista vaatteista te pidätte? x

Pics: Roosa Mononen <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös