Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ALL BEIGE EVERYTHING

Aurinkoista maanantaita! Nyt on syntymäpäivät juhlittu ja täytyy sanoa, että tällä tapaa voisin juhlia joka-ikinen vuosi. On ihanaa täyttää kotinsa ystävillä ja juhlia elämää – myös vanhoja kunnon kotibileitä on ollut kova ikävä. Alkuilta meni siivillä täydessä kodissamme ja baariin siirryttyämme jopa minä jaksoin pomppia tanssilattialla kolmeen yöllä asti (tanssiahan jaksan aina, mutta oma nukkumaanmeno-aikani on klo. 10 haha). Eilen kävin tyhjentämässä kirpputoripöytäni ja kannoin väsyneen kehoni junaan. Vanhempieni luona kokkasimme gluteenitonta pitsaa (nam!) ja katsoin toista kertaa kuukauden sisään elokuvan Tanskalainen Tyttö. Tästä sain Instagramissa muutamia viestejä – elokuva kertoo siis yhdestä ensimmäisistä transnaisista jolle tehtiin sukupuolenkorjaus-leikkaus. Se on valtavan kaunis, koskettava ja voimaannuttava tarina, joka perustuu tositapahtumiin. Lisäksi sen näyttelijäkaarti on aivan uskomaton – siispä lämmin suositus jokaiselle joka sen katsomista on pohtinut! Tällä hetkellä on ihan älyttömän hyvä olla. Koulukiireet ovat virallisesti takanapäin ja juhlat juhlittu. Olen koiravahtina ja päivään on kuulunut vain auringossa lenkkeilyä, vanhuksen mahan rapsuttelua ja Numbersin vanhoja jaksoja. Pian ystäviä tulee kylään leffaillan merkeissä, mutta sitä ennen pakkailen vielä huomisen automatkalle kassin. Olen niin sekaisin viikonpäivistä, että joudun jatkuvasti tarkistamaan kalenteriani – tälle kai tuntuu olla lomalla.

//Sunny Monday guys! My birthday celebrations are behind me and I’ve got to say that I could celebrate like this each year. I love filling my home with friends and celebrate life – and I’ve been missing the good old house-parties. The evening flew past us so fast and after we moved the party to a club I even stayed up until three dancing (I could dance all the time, but I usually go to bed by ten lol). I emptied my secondhand table yesterday and dragged my tired body into the train. At my parents house we cooked gluten-free pizza and I watched the movie The Danish Girl the second time around in a month. I got a couple of messages on Instagram about this movie – it’s about one of the first transgender women to go under sex reassignment surgery. It’s such a beautiful, touching and empowering story, based on true events. The actors are also brilliant, so I highly recommend you to watch this if it interests you at all! Right now I’m feeling so good. All the schoolwork is behind me and the partie’s over. I’m currently dog-sitting so today’s been all about belly-rubs and walks in the sunshine, and watching the old episodes of Numbers. Soon my friends are coming over for a movie-night, but before that I’ve got to pack my bags for tomorrows car-ride. I’m so confused with the days right now that I need to constantly check my calendar – I guess this is what it feels like to be on a holiday.

Beige on vallannut tietään muotimaailmassa pitkin kevättä ja tietenkin, yksivärisiä asuja rakastavana, päätin luoda värin ympärille kokonaisen lookin – ja se mielestäni toimi oikein hyvin! Kivana kontrastina harmaalla sävytetty tukkani, jonka muuten itse leikkasin ennen näitä kuvia. Eikä unohdeta miten suuri juttu cargo-housuista on tulossa! Siinä on trendi jota en osannut vielä jenkeissä asuessani ennustaa, niin paljon niitä sielä vihattiin. Toisaalta, sielä taas rakastettiin cowboy-bootseja, joita en ymmärtänyt ollenkaan ja nehän ovat jo pitkään olleet kovinta huutoa haha. Onneksi nämä pappalenkkarit tuntuvat myös menevän jokaisen lookin kanssa, mikä on suurta plussaa. Mitä monikäyttöisemmät kengät, sen parempi – lenkkari-kelit ovat muutenkin omat suosikkini! Ihanaa vappua ihan joka-ikiselle! Etenkin kaikille valkolakin omaaville xx

//Beige has been taking over in the fashion-world this spring and I of course had to style myself head to toe unicolor. And I love it! I think it’s a fun contrast to my grey-ish hair that I, by the way, cut myself before this shoot. And let’s not forget how big cargo-pants are getting! There’s a trend I did not see coming while living in the States – people used to hate on them so much. Then again, they loved the cowboy-boots I couldn’t understand and they’ve been big for a long time now haha. I’m glad these grandpa sneakers go with almost anything. The more adaptable the shoe the better. Sneaker-weather is my favorite anyway! Have a great May Day to anyone celebrating! Especially to us who have graduated xx

Pics: Joanna Suomalainen

1 ajatus aiheesta “ALL BEIGE EVERYTHING”

  1. You should take part in a contest for one of the highest quality websites on the internet.
    I will highly recommend this web site!

    0

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

Vieritä ylös