Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

THE DARKEST TIME OF THE YEAR?

Moikka tyypit ja ihan huippua keskiviikkoa!♥ Nyt sitä todella lähestytään – nimittäin vuoden pimeintä aikaa. Googlasin eräs päivä, kun kirkasvalolamppunikaan ei tuntunut enää tuovan tarpeeksi valoa, että milloin vuoden pimein aika oikein on ohi – vastaus oli, että vuoden pimein päivä on 22.12, joten aivan kohta käännytään taas valon puolelle! Ihanaa! En tiedä miten suomalaiset selviäisivät tästä ajanjaksosta ilman joulua ja sen luomaa tunnelmaa. Pimeä ei haittaa kovinkaan paljoa, kun joululoma on käynnissä (voi nukkua niin paljon kun lystää), Helsinkiä koristavat loputtomat kauniit jouluvalot ja ikkunalaudoilla palavat kynttilät. Sitä paitsi valosta osaa nauttia aivan eri tavalla, kun kevään pakkaset tuovat häikäisevän auringon taas taivaalle. Siitä huolimatta, energia olisi hieman helpompi pitää korkealla, jos valonpilkahduksia olisi tarjolla enemmän. Ulkona vallitsevaan säähän kun ei voi vaikuttaa, olen panostanut työpöydän jouluvaloihin, tuoksukynttilöihin ja tunnelmamusiikkiin. Sitäpaitsi on aika ihanaa, että sänkyyn voi käpertyä kirjan kanssa jo ennen kahdeksaa. Vietin eilisen hamuten joulutunnelmaa ystävän kanssa, ja voi miten ihanaa meillä oli! Lähdimme extempore leikkimään turisteja Tuomaan markkinoille ja päädyimme lopulta käymään läpi kolmet joulumarkkinat ja kaksi joulumyymälää täynnä ihania tavaroita. Samalla siemailimme glögiä ja teetä. Seistessämme Tuomiokirkon joulukuusen edessä kun taivaalta leijaili lunta sanoi ystäväni ääneen mitä olin miettinyt jo hetken ”Siis miten täällä on näin kaunista? Missä ihmeessä me oikein ollaan?”. Kaikkea katsoo ihan valtavan eri tavalla, kun ei ole kiireessä ja on aikaa vain ihastella ja nauttia. Siinä oli sitä oikeaa joulun tunnelmaa, kiireettömyyttä ja juhlaa. Suosittelen jokaiselle joka vielä ehtii samankaltaista kierrosta! Jouluputiikit löytyvät aivan Aleksanterin varrelta.

//Hi guys and great Wednesday!♥ We’re really getting close to the darkest time of the year in Finland. The other day when even my bright light bulb wasn’t doing its magic I ended up Googling when the darkest day of the year is in Finland – that will be on the 22.12 so we’re getting close to the weather brightening up again, yay! I can’t wait for more light. I have no idea how Finnish people would get through this time of the year if it wasn’t for Christmas. The darkness doesn’t feel as bad when you’re on a vacation (can sleep however much you like), Helsinki is filled with beautiful Christmas lights and windowsills are full of candles. Then again, we also know how to enjoy the sunshine that much more once the spring comes and the light shines so bright. I mean it would be a lot easier to keep your energies high if it was light out, but since we can’t control the weather, I’ve made t my mission to have my workspace filled with Christmas lights and candles and music playing on the background. I also love snuggling up to my bed with my books already before eight o’clock. I spent yesterday out with a friend trying to gather ourselves some Christmas spirit. We we’re planning to go touristing around Helsinki Christmas Market and ended up going to three different markets and two Christmas shops full of beautiful items. We we’re sipping on our glöggs and tea-cups and taking it all in. While we were standing in front of Helsinki Cathedrals Christmas tree and the snow was falling down my friend said to me something that I had been wondering for quite a while – ”How is it so beautiful here? Where on earth are we?”. You see everything so differently when you’re in no hurry and have time to just look around and enjoy. We truly found our Christmas spirit by standing still and joining the celebration. I recommend anyone who has the chance to do the same tour we did! All the best Christmas shops are right around the Main Street in Helsinki.

Yleensä ikuistamme asuja valoisina päivinä, mutta näiden kuvien tilanne oli hyvin erilainen: laitoin ratikasta viestiä Joannalle, että itseasiassa tämän päivän lookki on ihan ikuistettavan näköinen, tahtoisiko tämä tulla salaman kanssa pysäkille vastaan. Napattiin nämä kuvat ja haettiin Alepasta ruokaa, mieleen tuli aika vuosia sitten, kun ensimmäisen blogini asukuvat olivat pysäkillä bussia odotellessa otettuja (tosin niiden lopputulos ei tietenkään ollut lähelläkään tätä laatua haha). Tämä täydellisesti läppärin mentävä laukku on roikkunut olalla Helsinkiä ympäri kulkiessani viimeisen viikon, puhumattakaan Zaran jätti-huivistani. Suuret huivit pelastavat kun taivaalta alkaa tippua lunta (tai sataa vettä kuten valitettavasti Helsingissä on joulukuun tehnyt), eikä takista löydy huppua. Nämä nahkahansikkaat lämpökerroksella taas olivat oikeasti mullistava juttu – miksi ihmeessä olen aiemmat talvet värjötellyt hanskoissa, joista tuulikin tuntuu läpi? Vanhaan ei enää ole paluuta. Millaisissa tunnelmissa te muuten olette, joko ilma on täynnä joulufiilistä? Päivitellään taas pian xx

Usually we shoot outfit-pictures on sunny days, but these pictures had their own twist to them: I was in the tram when I send a text to Joanna saying that I might wanna get a picture of today’s look, would she mind taking her flashlight and coming to meet me at the stop? We took these pics and headed to the grocery store to get food. It reminded me of the time many years ago, when my first blogs outfit photos were taken on the bus stop while waiting (their quality was nowhere close to this thought haha). This handbag fits my laptop perfectly and has been on me every day for the past week and I have to say the same about this huge scarf from Zara. Big scarfs save the day when your coat doesn’t have a hood and it starts snowing (or raining like it has been for this month in Helsinki unfortunately). And these gloves with a warm layer inside changed my life – how have I ever managed to go through my winters with gloves that I could feel even the wind coming through? There is no going back now. How are you guys feeling this month by the way, already full of Christmas spirit? Talk to you soon xx

Pictures: Joanna Suomalainen

3 ajatusta aiheesta “THE DARKEST TIME OF THE YEAR?”

 1. I must thank you for the efforts you have put in penning this site.

  I really hope to see the same high-grade blog posts from you later
  on as well. In fact, your creative writing abilities has motivated me to get my
  own site now 😉

  0
 2. I like the valuable information you provide in your articles.
  I’ll bookmark your blog and check again here frequently.

  I’m quite certain I’ll learn a lot of new stuff right here!
  Good luck for the next!

  0

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

Vieritä ylös