Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HELLO FROM THE AIRPORT


M
oikkamoi Abu Dhabin lentokentältä! Jep luit oikein. Vasta reilu kuukausi sitten kohtasin traumani ja jo tänään astelin hymyssä suin kentälle. Lentämistähän olen aina rakastanut (tosin liian pitkä istuminen alkaa aina jossakin kohtaa puuduttaa), mutta kotoa poistuminen ei saanut minua tällä kertaa kauhun valtaan. Luvassa on vielä yksi lento ja lopullisena määränpäänä Malediivit! Pääsin kuin pääsinkin sitä pimeää pakoon joulun viettoon haha. Siitä asti kun varasimme tämän matkan vuosi sitten, on minun lähtöni ollut vaakalaudalla terveydentilani takia, siksi matkasta eivät tienneet (tai tiedä ennen kuin tämän lukevat!) monet ystävänikään! Nyt voin kuitenkin ilokseni sanoa, että matkalla ollaan ja hymyssä suin. Pieni töyssy meinasi vielä tulla matkan kulkuun, kun sunnuntaina huomasin passini menneen vanhaksi. Siinä ei auttanut kuin juosta lähimpään passikuvaamoon ja pulittaa sievoiset summat pikapassista. Minua nauratti jotenkin kamalasti, kun kuvaaja varmisteli tahdonko korjata meikkiäni tai tarkistaa kuvaa – no en tahtonut. Olen vuosien aikana oppinut tasan tarkkaan mille passikuvat näyttävät, niissä ei pääse virheitään pakoon eikä tarvitsekaan. Tavoite on lähinnä ettei kukaan joudu tuplatarkistamaan kuvaani kun ilmaannun meikittä lentokentälle, joten jätin meikin kuvaankin lähes kokonaan pois. Tällä kertaa on kuva kaikkine virheineen aivan minun näköiseni. Ensimmäinen lento sujui rattoisasti, sillä nukuin viimeyönä tuskin silmäystäkään – pää painui siis pöytään heti kun istahdin koneeseen, eikä puolen tunnin viivästyskään harmittanut. Vaikka olen tietysti varautunut reissuun monella kirjalla, päädyin nappaamaan lentokentältä mukaan vielä Cosmopolitanin. Minulle tulee kolme lehteä kotiin, mutta Cosmoa en ole eksynyt selaamaan vuosiin. Nyt mietin miksi: Kannessa houkuttelivat otsikot ”Naiset jotka haluavat pysäyttää ilmastonmuutoksen” ja ”Miten onnistuu elintason lasku”. Harmikseni valot olivat iltalennolla päällä niin vähän aikaa, etten ehtinyt kuin selaamaan lehden. Toinen lento taas meni unta yrittäessä ja I Feel Prettyä katsoessa (- lämmin suositus muuten tälle leffalle, hyvä sanoma ja hauska toteutus!) Viimeisellä lennolla sitten! Nyt suunta kohti lentokonetta, ihanaa joulun aikaa jokaiselle, päivitellään taas pian xx

//Hi guys and best regards from Abu Dabhi’s airport! Yes you read that right. Just over a month ago I faced my trauma and already today I walked to the airport with a big smile on my face. I’ve always loved flying (thought long flight sometimes get a little dull), but leaving home didn’t get me scared this time.There’s still one flight left till the final destination: Maldives! I made it away form the darkness for Christmas like I hoped I would haha. Ever since we booked this trip a year ago, whether or not I can participate has been a big question because of my health, and that’s why even my a lot of my friends didn’t know about this trip before maybe reading this! But I’m so glad to say that I’m on my way with a smile on my face. Wee hit a little bump on the way, when I noticed last Sunday that my passport had expired. Couldn’t help but to run to the closest film studio for a passport picture and pay way too much money to have it delivered in a day. It made me laugh when the photographer asked if I wanted to check my makeup or the picture – well I did not. If I’ve learned something during my years, is that you can’t escape your flaws on passport pictures , and you’re not supposed to. I like it when I arrive without makeup and the security doesn’t have to double-check my picture, so I went almost bare for the picture as well. The first flight went by fast, because I barely slept at all last night – my head was laying on the table before take-off and I didn’t mind the half-hour delay at all either. I was prepared for the trip with plenty of books obviously, but I picked my self Cosmopolitan from the airport as well. I hae three magazines delivered to my house, but I haven’t picked up Cosmo in years. Now I wonder why: the cover got me with headlines such as ”Women who wish to end global warming” and ”How to lower your living standards”. The lights were so dim on the first flights plus I used the second one watching I Feel Pretty (which I recommend! Good message and fun execution) so I’ll be getting on with the magazine on the last flight! Now I’m heading towards the last plane, have a great Christmas time and talk to you soon xx

2 ajatusta aiheesta “HELLO FROM THE AIRPORT”

 1. I’m really inspired together with your writing skills as smartly as with the format on your
  weblog. Is that this a paid theme or did you customize it yourself?
  Either way keep up the nice quality writing, it’s uncommon to peer a nice weblog like this one today..
  adreamoftrains web hosting sites

  0
 2. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d without
  a doubt donate to this outstanding blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account.
  I look forward to new updates and will share this site with my
  Facebook group. Talk soon!

  0

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

Vieritä ylös