Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

DAILY LIFE AND PUMPKIN SPICE OUTFIT

Moikka kaikille ja ihanaa torstaita♥ Kirjoittelen teille jälleen Joannan luota. En ole voinut vastustaa kyläilyä, kun selvisi että uuden kotini edestä menee ratikka suoraan Joannan kodin eteen, siis ovelta ovelle alle vartissa, yes please! En Helsinkiin muuttaessani ostanut ensimmäiseen vuoteen julkisen korttia – pyöräilin ja kävelin säällä kuin säällä. Kun ”luovutin” muutama kuukausi sitten ja hankin itselleni viimein kortin, huomasin miten elämä helpottui kertaheitolla – pienet välimatkat (ja miksei pidemmätkin) kävelen mielelläni, mutta pakkasilla ja kaatosateella annan itselleni armoa. Eilen tulikin käveltyä yli kymmenen kilometriä, kun päätimme etsiä ystävän kanssa uuden kahvilan jossa vaihtaa kuulumiset. Kurkimme näyteikkunoista pitkin Kamppia ja Punavuorta, kunnes päädyimme somaan sisustusputiikin ja kahvilan yhdistelmään. Paikka oli pinkin sisustuksensa takia ainakin minun makuuni ihana ja näytti olevan suosittukin. Takaisin kävellessä pysähtelimme pitkin Design Districtin putiikkeja ja antikvariaatteja – päädyinpä jälleen kerran ostamaan kirjankin ja syvennyin illaksi (siskon kanssa vietetyn kasvonaamio ja hiusnaamio-hemmotteluhetken jälkeen) lukemaan sitä sänkyyni, se hujahti nopeasti puoleen väliin. Tänä aamuna nautin ihanan brunssin Gardenin uudessa Kuumassa @Jasminaleksandra ja @aurorabinder kanssa, juhlistimme samalla Jasminin 20 vuotisia. Vaikea uskoa, että tutustuin tähän mimmiin vasta vuosi sitten, kun matkaan on mahtunut jo niin monta ihanaa muistoa! Kotiin päästyäni sain puhelun lentoemäntänä työskentelevältä ystävältäni, joka oli käymässä Helsingissä. Kutsuin hänet saman tien katsomaan uutta kotiani ja kaksi tuntia vierähti siivillä makoillessamme kuulumisia vaihdellen. Sain hänestä myös kantoapua uusien kalusteideni ja koristeiden hakuun postista. Kaksi blondia tyttöä itsensä kokoisen laatikon kanssa tuntui hieman naurattavan niin postin työntekijöitä kuin ohikulkijoita, mutta voin ilokseni sanoa että kaikki ostot olivat oikein onnistuneita eikä mitään tarvitse lähteä kantamaan takaisin!

Hi guys and happy Thursday♥ I’m writing to you from Joanna’s. I haven’t been able to resist visiting, now that we found out there’s a tram that goes straight from my new front door to hers and it only takes fifteen minutes, yes please! When I moved to Helsinki I didn’t get myself a travel card – I biked and walked no matter the weather. When I finally ”gave up” a few months ago and bought myself one, my life got easier right there and then! I like to walk short (and longer) distances, but when it’s pouring down rain or freezing cold I like to give myself a break. I actually walked some six miles yesterday, when me and a friend decided to find ourselves a new coffeeshop to catch up in. We peaked into all places along Kamppi and Punavuori and ended up in a cute coffee shop that had a interior design store in the same. The place had pink walls, was super cute to my taste and seemed pretty popular. When walking back we stopped alongside the small boutiques in Design District and I once again ended up buying a book that I spent my evening (after spending some quality time with my sister with face- and hair masks) reading in bed. This morning I enjoyed a lovely brunch in Gardens new Kuuma with @Jasminaleksandra and @aurorabinder, we were celebrating Jasmin’s 20th birthday. It’s hard to believe we’ve only known each other for a year, when we’ve already made so much wonderful memories together! When I got home I got a call from a dear friend who works as a flight attendant and was just in Helsinki. I immediately invited her over to see my new place and two hours just flew by while we were laying down chatting about everything going on in our lives. I also got her to help me get a package of my new decorations and interior from the post office. Two blond girls carrying a box of their size may have made the people at the post office and on the streets laugh a little, but I’m glad to say that all my purchases were very successful and I won’t need to carry anything back for return!

Tässä asussa havainnoin hyvin rakkauteni käytettyyn – olen ostanut takin, huivin ja laukun kaikki seconhandina ja paidan ja housut olen saanut lahjoina, jotka valitsin itse. Sellaisista asioista vaatekaappini onkin koostunut viimeiset kuukaudet – en ole eksynyt kaupoille ikuisuuksiin. En ravaa kirpputoreilla jossei minulla ole tarvetta enkä myöskään ahmi vaatelahjoja, on tärkeää tuntea rakastavansa niitä asioita joita omistaa. Tiedostan hyvin vaatekaappini rajat ja sen, että minulla on tarpeeksi vaatteita tälle kaudelle nyt. Tänään sain ilokseni showroomilla ottaa mukaan talven mallistoa, mutta päädyin ottamaan vain ne tarpeelliset (ja ihanat tottakai) – yöpuvun, lämpöiset ulkovarusteet ja mustat farkut revenneiden tilalle. Asenteeni on muuttunut paljon niistä ajoista, kun ostin ja otin kaiken mihin oli varaa, silloin vielä koin materian tuovan minulle enemmän onnea ja hyvää, toisin kuin nykyään tiedän. Kuluneet kuukaudet olen panostanut kirjoihin, lankoihin, hyvään ravintoon ja nyt sisustukseen. On kiva tuntea kotinsa kodiksi ja omata sielä mielekästä tekemistä, ja vaikka pukeutuminen onkin rakkain harrastukseni, keskityn sen sijaan ympäristööni juuri nyt. Jokaiselle asialle on kautensa. Ihanaa iltaa xx

In this outfit my love for re-used clothing really shows – I’ve bought the coat, scarf and bag alla secondhand and the shirt and pants were gifts I got to choose myself. Those are the keyitems my garderobe has been made of lately – I haven’t been shopping in ages. I don’t go to flea markets often if I don’t need anything and I don’t take everything I can get for free either- It’s important for me to love the things I own. I’m very aware of my closets limits and I realize I have enough options for this season in it. Today I was happy to get an invite to get some winter pieces from a showroom, but I ended up only taking the necessary (and so cute of course) – pajamas, warm accessories to wear outside, and black jeans to replace the ones that ripped. My attitude has shifted a lot from times when I bought everything I could afford or get and felt like material things would bring me more happiness and good things, unlike I know now. The past months I’ve been putting my money into books, wool, healthy food and decorating. It’s nice to feel like your house is a home and you have exciting things to do there. Even thought dressing up is my most beloved hobby I’m noticing my focus shifting onto my surroundings right now. Every thing has their season. Have a great night xx

Pics: Joanna Suomalainen

4 ajatusta aiheesta “DAILY LIFE AND PUMPKIN SPICE OUTFIT”

 1. Please let me know if you’re looking for a author for your blog.
  You have some really good articles and I think I would be a good asset.
  If you ever want to take some of the load off, I’d love to
  write some articles for your blog in exchange for a link back to mine.
  Please shoot me an e-mail if interested. Thanks! adreamoftrains best web
  hosting sites

  0
 2. Do you have a spam issue on this website; I also am a blogger, and
  I was curious about your situation; we have created some nice procedures and we are looking to exchange techniques with others, please shoot me an e-mail
  if interested.

  0

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

Vieritä ylös