Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MOVING (ON) DAY

Moi kaikki♥ Tänään on se päivä! Luovun ihka ensimmäisestä asunnostani Helsingin Etu-Töölössä ja muutan kokonaiset 600 metriä Kamppia kohden. Etäisyys ei siis ole mitenkään valtava, joten mikään suuri maisemanmuutos ei ole kyseessä haha. Tiedossa on kuitenkin paljon isompi koti ihanan kämppiksen kanssa ja sama viiden minuutin etäisyys keskustaan, ihanaa. Olen valmis jättämään tämän asunnon ja sen energiat taakseni ja siirtymään eteenpäin. Uskon vahvasti meitä ympäröiviin energioihin ja niiden vaikutukseen yleiseen oloomme. Kohta tulee vuosi siitä kun aloitin pitkän matkan terveyteni kanssa kamppaillen, joten en montaa huoletonta kuukautta asunnossa ehtinyt viettää. Usein tuntuikin, että sen seinät kaatuvat päälle, eikä olo ollut kovin rauhallinen ja kotoisa. Asuntoon muuttaessani olin tietenkin aivan rakastunut, kukapa nyt ei pitäisi ensimmäisestä omasta asunnostaan, sehän on ihana itsenäisyyden merkki! Nyt hoitojen ollessa hyvällä mallilla tahdon kuitenkin siirtyä elämässä eteenpäin, niin henkisesti kuin ihan kirjaimellisestikin. En malta odottaa, että pääsen tekemään uudesta asunnosta kodin! Kohta koko perheeni tulee pakkaamaan tavaroita kasaan kanssani ja ajamme ne uuteen osoitteeseen. Huoneeni järjestely ei varmaan tapahdu kokonaan yhdessä päivässä, mutta illalla saan jo rauhoittua ensimmäiseen yöhön uudessa asunnossa. Kaikki tapahtui niin nopeasti, että vanhaa osoitetta tulee varmasti vielä lipsauteltua pitkän aikaa, mutta kaikkeen tottuu! Muuton ollessa takana päin löytyy taas enemmän omaa aikaa ja tavoitteenani on vielä taputella jakson viimeinen tentti muutaman seuraavan viikon aikana, niin pääsen todella paneutumaan lomasta nauttimiseen! Silloin tulette takuulla kuulemaan minusta enemmän! Nyt muuttopuuhiin, ihanaa päivää teille jokaiselle xx

Hi guys♥ Today’s the day! I’m giving up my very first own apartment in Helsinki and moving 600 meters towards the center. The distance is not too big, so the scenery is not really changing haha. I’m looking forward to a bigger apartment with a lovely roommate, and I’m still living just 5 minutes away from the center of Helsinki, perfect. I’m ready to leave behind this apartment and its energies. I’m a big believer in energies surrounding us and the impact they have on our general well-being. It’s soon been a year since I started my struggle with my health, so I haven’t spent many carefree months in this place. I didn’t feel too calm or relaxed in this house, and I’m looking forward to making the next one a home. I of course loved the place when I first moved there, I mean who wouldn’t obsess over their first apartment, the first sign of independency and freedom! Now that the treatments are going well I want to move on in my life tho, mentally and literally too. Soon my entire family will be here helping me pack up and move everything. I probably won’t be completely done with my room in one day, but tonight I’ll be relaxing and sleeping in my new space for the first time! Everything happened so fast I’ll probably be saying my old address to people for a while haha, but you get used to everything! When I’m done with the moving my next goal is to get done with the last exam on this semester, then I can fully take my time to relax and enjoy my Christmas break! Now I’m gonna start packing, have a great day everyone xx

Pictures: Linda Ekroth

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

Vieritä ylös