Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LEATHER & PINK

Heippa kaikki ja levollista sunnuntaita♥ Aloitin ansaitun pitkän viikonlopun jo perjantaina suunnattuani Lahteen hoitoon. Poistin somet puhelimesta ja koitin eristäytyä hieman ulkomaailmasta saavuttaakseni levollisemman tilan. Söin yhdessä ystävän kanssa ja juhlin rakkaan ystävän syntymäpäiviä, mutta muuten täytin ajan kirjojen lukemisella ja perheellä. Kävimme läpi pahvilaatikon lapsuuteni piirrustuksia, kortteja ja muita ihania muistoja ja katsoimme vanhoja kotivideoita yhdessä. Oli ihanaa nauraa naama punaisena perheen kanssa, niin piirrustuksille kuin videoillekkin. Uskokaa tai älkää, mutta olin lapsena niin suurikokoinen etten meinannut mahtua syöttötuoliin ja ystäväni rakastavatkin vauva-aikaisia kuviani ja niille nauramista. Nukuin myös ensimmäistä kertaa kunnolla sitten Göteborgin matkan. Tämä viikonloppu tuli juuri nyt kovaan tarpeeseen ja olisi voinut jatkua vielä muutaman päivän lisää… Pitäisi useammin muistaa sulkea puhelin moneksi päiväksi putkeen! Rehellisesti on tuntunut jo pitkään, että omalla lautasella on vähän liikaa. Yliopisto ja tentit, työpaikka, hoidot ja omat sometyöt ovat täyttäneet päiväni kahdeksasta kuuteen lukuunottamatta määrättyjä lepopäiviä. Luulen, että jälleen on hieman uudelleenarvioitava aktiviteettejaan sekä ajankäyttöään ja myös opeteltava vielä paremmaksi pyytämään apua. Tukeudun usein vain itseeni ja tunnen huonoa omatuntoa pitkään jos joku muu onkin joutunut avustamaan minua. Tähän luonteenpiirteeseen tahdon muutosta ja nyt jos koskaan on hyvä aika opetella myöntämään, ettei pysty kaikkeen yksin! Sitä suosittelen meille jokaiselle.

Hi guys and peaceful Sunday♥ I started my well deserved long weekend on Friday when I headed to Lahti for my treatment. I deleted my social medias from my phone and tried to separate myself from the outside world to feel a little more restful. I had lunch with a friend and celebrated another friends birthday, but besides that I filled my time with reading books and spending time with family. We went through a box full of my childhood drawings, cards and other wonderful memories and watched old homemade movies. It was wonderful to laugh so hard together for the drawings as well as for the videos. Believe it or not but I was such a chubby child they could barely fit me into my high chair and my friends love looking (and laughing) at my old baby-pictures. I also slept well for the first time after Gothenburg. This weekend was just what I needed right now and it could have lasted a few days longer… I should remember to turn my phone off for multiple days more often! I’ve honestly felt like I have too much on my plate for a long time now. College and exams, job, treatments and my own social media work have filled my days from eight to six on all days but the ones when I’m ordered to rest. I think that I once again need to re-evaluate my activities, time-management and learn to be better with asking for help. I only rely on myself too often and feel bad for a long time if someone has to help me. This characteristic is something I wish to change, and now if ever is a good time to learn to admit that I can’t do everything alone! I recommend this to all of us.

Neonvärit ovat olleet valtava trendi tänä syksynä ja sitä on ollut hauska seurata. Tiesin etten itse saisi tarpeeksi montaa käyttökertaa irti neonkeltaisesta paidasta, joten tein kompromissin ja hankin pinkin neuleen jota tiedän rakastavani vielä pitkään. Catwalkeilla (ja yleisössä) on näkynyt suurena trendinä myös neuleiden stailaaminen eri tavoilla. Sillä RAKASTAN keksiä uusia käyttötapoja ja asuyhdistelmiä vaatteilleni, olen ollut tästä aivan innoissani. Taitavimmat solmivat neuleen kaulaliinan lailla kaulalle, mutta ilokseni myös tämä viimevuotinen sitomistapa (johon hurahdin jo silloin) on näkyvissä edelleen. Tässä asussa yhdistyvätkin monta lempi elementeistäni, etenkin nahkan yhdistäminen pehmeään neuleeseen tuo mielestäni kivaa tasapainoa lookkiin. Junani on juuri Helsingissä ja perille saavuttuani meinaan suunnata ruokakauppaan, joten tässä kaikki tältä erää! Ihanaa iltaa jokaiselle xx

Neon colors have been huge this autumn and it has been a really fun trend to watch. I knew that I wouldn’t get enough wear out of a neon yellow shirt tho, so I compromises with a pink sweater I know I’ll be loving for a long while. It’s been all around the catwalks (and streetstyle) to style your sweaters in different ways. And because I LOVE re-purposing my clothes and finding new ways to wear them I’m living for it. The biggest trend has been to wear your sweater tied around your neck like a scarf, but I’m happy this trend of tying it is also still going strong because I fell for it last year already. This outfit compines a lot of my favorite elements, especially styling leather with soft knitwear gives a nice balance in my eyes. Well, my train is just back in Helsinki and when I get there I’m gonna head to the grocery store so that’s all for today! Have a great night everyone xx

Pictures: Albert Romppanen

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

Vieritä ylös