Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

7 BACK-TO-SCHOOL OUTFITS

Moikka ihanat! Tällä puolen ruutua luennot starttasivat eilen ja rytinällä, en ollut aiemmin huomannutkaan miten lomalle olin aivoni päästänyt haha. Vaikka kirjoja tuli luettua ainakin 10 kappaletta kesällä, ei tieteellinen teksti meinannut havainnointua millään.. Eiköhän se taas tästä kun pääsee vauhtiin, onko kellään sillä puolen ruutua alkanut koulu-arki? Onneksi voin nojautua ihaniin rutiineihini jotka pitävät minut rentoutuneena pienen stressinkin keskellä. Tänä aamuna pääsin joogaamaan kotilattian sijaan Löylyyn Super Dryn ja Marsaanan järjestämälle tunnille ja mukaan sain treenivaatteiden lisäksi pitkään haaveilemani joogamaton (!!!), kaiken kaikkiaan upea aamu ja taas tuli todettua, miten vetovoiman laki tekee aina tehtävänsä♥

Kuvasin kesä-asu videolleni jatko-osaksi pienen syysasu/back-to-school version, jossa esittelen muutamia syksyn lemppariasujani. Ja mikä olisikaan parempi aika asu-inspiraatioon kun koulun ensimmäinen viikko! Lisää syysasuja alkaa tottakai tulla blogiin aivan pian kuvien muodossa, sillä syksy on aina ollut lemppari vuodenaikani, enkä malta odottaa kerrospukeutua! Laittakaa ihmeessä palautetta videosta niin tiedän, tahdotaanko näitä lisää vai pysyttäydynkö jatkossa kuvissa! Ihanaa viikon jatkoa jokaiselle xx

Ps. Videon lopussa on pieni extra-ylläri haha.

Hi loves!! My lectures at uni started again yesterday and with quite a bang, I hadn’t even noticed how well I had allowed my brain to vacation haha. Even thought I read more than 10 books this summer, scientific text just flew right over my head… It won’t take long till I get back on track though, the first shock is always the hardest. Did any one of you start school this week? I’m so glad I can lean on my routines to keep my stress-levels low. This morning I got to do my yoga in a tad better surroundings then on the floor of my flat – Super Dry and Marsaana arranged a morning yoga at a seaside restaurant and in addition to awesome new sports-gear I got to keep the yoga mat (!!!), all in all it was a wonderful morning and once again I got to see, how the law-of-attraction is always working with us.♥

I shot this fall/back-to-school lookbook of some of my favorite fall looks to give a little inspiration on how to style and wear your outfits now that the weather is shifting. And what would be a better time to get outfit inspiration then the first week of school! You’ll be seeing pictures of my fall looks here soon too, because fall is and always has been my absolute favorite season, so I can’t wait to layer up! Please let me know what you think of the video so I’ll know whether to do more or if you guys prefer with me just sticking with the pictures! Have a great week everyone xx

Ps. Theres a little surprise at the end lol

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

Vieritä ylös