Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

20 (+7) SUMMER OUTFITS

Heippa ihanat!! Ulkona ovat alkaneet lehdet putoilla ja tänään aamulenkillä vastaan tuli isoja joukkoja pieniä koulumatkalaisia, joten uskon siis että nyt ollaan virallisesti syksyn puolella. Miten ihanaa! Ihan vielä en kuitenkaan aio hypätä syysasuihin, vaan ajattelin, että olisi kiva kerrata vielä tämän kesän lookit ja kuulla teidän mielipiteenne niistä, sillä jokaiseen vuodenaikaan mahtuu niin hittejä kuin hutejakin. Tuntuu muuten, että kesän vaihtelevien säiden takia osa näistä lookeista näyttää aivan syksyn asuille haha, ehkä tästä postauksesta saa kuin saakin inpiraatiota niihinkin. Linkkailin myös alkuperäiset tekstit kuvien alle, jos joku on päässyt hujahtamaan ohitse ja asun alkuperä kiinnostaa!

Hi lovelies!! The leaves are falling down and I jogged past so many tiny kids on their way to school this morning, so I guess it’s officially fall. How wonderful! I’m not jumping into fall outfits just yet, because I thought it’d be fun to go through all my outfits from this summer and have you guys tell me what you thought of them, since every season has it’s hits and misses. This summer in Finland we had such a variety of different weathers that some of these outfits look like they should be worn in autumn haha, I guess this post includes a little inspiration for fall outfits as well after all. I linked the original posts down below in case you missed some and wish to know the details of the outfit!

1. Outfit here // 2. Outfit here // 3. Outfit here // 4. Outfit here

5. Outfit here // 6. Outfit here // 7. Outfit here // 8. Outfit here

9. Outfit here // 10. Outfit here // 11. Outfit here // 12. Outfit here

13. Outfit here // 14. Outfit here // 15. Outfit here // 16. Outfit here

17. Outfit here // 18 Outfit. here // 19. Outfit here // 20. Outfit here

Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä seitsemän asua joita käytin tänä kesänä, mutta joita en ehtinyt käydä kuvaamassa blogiin! Toivottavasti tykkäsitte tällaisesta postauksesta vaihteluksi ja kertokaa mulle ihmeessä mikä asu oli just sun suosikki? Palaillaan taas pian xx

And last but not least the 7 outfits I wore this summer, but didn’t have time to shoot for the blog! Hope you enjoyed this type of a post for a change and please do tell me: Which one was your favorite look? Talk to you soon xx

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

Vieritä ylös