Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

THE BEST THING ABOUT DOING WHAT I DO

Moi kaikki!! Toivottavasti teidän viikot on lähteneet mahtavasti käyntiin! Omasta puolestani voin sanoa, että viikko on saanut loistavan alun. Päivät ovat kuluneet toimistollamme, jossa nämäkin kuvat otettiin. Menossa olivat päivän toiset kahvit pitkän kirjoittamis (ja höpöttely) päivän päätteeksi, parikymmentä minuuttia ennen kuin toimisto sulki ovensa. On kuljettu pitkä matka siitä kun aloitin tämän blogin tavoitteenani vain päästä jakamaan asujani samanhenkisten ihmisten kanssa. Vaikka se oli alle vuosi sitten, tuntuu että tuskin muistan sitä aikaa, ja sitä millainen blogini silloin oli!

Hi guys!! Hope you all are having a great week going on! I know mine has for sure been good. I’ve enjoyed a lot of time at the office, where these pics were taken too. It was after a long day of typing (and chatting) with our second cups of coffee, just 20 minutes before our workday was done. When I started this blog my passion was to share my outfits with like-minded people (read: people who don’t judge). We’ve come a long way since then, thought that was under a year ago! I feel like I hardly remember how my blog was back then.

Tämän blogi-matkan aikana olen ymmärtänyt, että tälläkin alalla kaikista hienointa ovat ihmiset, joita saa tavata. Me ihmiset todella tarvitsemme aitoja yhteyksiä, naurua ja turhautumisten ja onnistumisten jakamista (jopa tietokonetyössä). Siksi olen RAKASTANUT toimistollamme työskentelyä. On ihanaa istua päivää kollegani kanssa tai kirjoittaa blogia muiden upeiden bloggaajien kanssa heidän vieraillessaan.

Näitä kuvia katsellessa ei tulisi mieleenkään, että minä ja @LiisaKivi todella juttelimme kahdestaan ensi kertaa vasta muutama päivä aiemmin. Nämä saman tien muodostuvat yhteydet ovat mikä tekee tästä alasta niin upeaa – luet jostakusta ja tämän elämästä ja tiedät että teillä klikkaisi heti – ja sitten kun tapaatte se tapahtuu niin vaivattomasti. On parasta ettei näin itsenäisen hommankaan tarvitse koskaan olla yksinäistä xx

To this day I’ve discovered that the greatest treasure of this journey has actually been the people I’ve got to meet in real life. We as people truly need those human connections, laughter and sharing our frustrations and victories (while working on the computer as well). That’ why I’ve LOVED having the office, where I get to work with my colleague and also write my blog with amazing bloggers when they visit.

Looking at these pictures you would never think me and @liisakivi truly connected just a few days before. It’s the instant connections this field offers that make it so great – you read about someone or their life and you just know we would instantly click-and when you meet it just happens so effortlessly. It’s the best that even when doing something alone you never have to be lonely xx

People and heart-to-heart connections are, at the end, the thing that make this human world go around

Huge thank you for the pictures Joanna Suomalainen, sorry that we couldn’t stop chatting even for the pics <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös