Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

YOU ALREADY KNOW WHAT TIME IT IS

Hi guyys! It’s that time of the month again when I share all the looks I wore in one post. Unlike the other months, May felt like it lasted forever with me. I think being sick and having a lot of work played some part in this, but I don’t think it offered any help that I kept counting down the days till my best friend arrives to Finland on June 1st. Anyhow, here are the looks! Hope you enjoy♥

Moi kaikki! Taas on se aika kuukaudesta, eli kooste kaikista asuista joita tällä puolen ruutua tuli teille toukokuussa kuvattua. Toisinkuin muiden kuukausien kohdalla, minusta tuntui ettei toukokuu ollut loppua koskaan. Luulen että sairastelulla ja pitkällä työrupeamalla oli osansa, eikä kuukauden matelua varmasti helpottanut se että paras ystäväni saapuu Suomeen kesäkuun ensimmäinen päivä, joten laskin päiviä koko kuukauden. Tässä nyt kuitenkin ovat asukokonaisuudet! Toivottavasti tykkäätte♥

And of course this casual look from a few days ago. This month I didn’t quite reach the usual 12 looks, but I’d love to hear which one’s your favorite! Have a great start to your June everyone xx

Ja tietysti parin päivän takaa arkinen look. Tässä kuussa ei ihan kertynyt 12 asua, mutta ois ihanaa kuulla mikä asu oli teidän suosikki! Ihanaa alkavaa kesäkuuta kaikille xx

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

Vieritä ylös