Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

APRIL OUTFITS

Hi guys!♥ Can’t believe how fast April flew by!! With my birthday, all the press events, our Nouw breakfast and parties such as the Blog Awards I sure kept myself busy. That’s probably part of the reason why I totally forgot to gather all the months outfits together in one post! But here we finally go, you can check if you missed any looks during this month and I would love to hear which look is your your favorite one! I always love to go back and see if we love the same looks. For outfit details you can just klick the links below, they will take you to the original post.

Moi kaikki!♥ En voi uskoa miten nopeasti Huhtikuu lensi ohitse!! Kuukausi piti sisällään syntymäpäiväni, lukuisia pressipäiviä, Nouw aamiaisen sekä isoja juhlia (kuten Blog Awardsit), joten onnistuin pitämään itseni todella kiireisenä. Tekemisestä ei siis ollut pulaa, mikä varmaankin oli osittainen syy siihen, miksi unohdin täysin koota kuukauden asuni yhteen postaukseen! Mutta tässä se nyt vihdoin on, voit tuttuun tapaan tarkistaa jäikö jokin lookki välistä ja olisi ihanaa jos kertoisit minulle mikä oli suosikkisi! Rakastan lukea näiden postausten kommentteja ja nähdä olimmeko samaa mieltä parhaista asuista! Jos asun yksityiskohdat kiinnostavat, voit painaa kuvien alla olevia linkkejä jotka vievät sinut alkuperäiseen postaukseen.

1. Find the look here

2. Find the look here

3. Find the look here

4. Find the look here

5. Find the look here

6. Find the look here

7. Find the look here

8. Find the look here

9. Find the look here

10. Find the look here

Now have a great weekend, I’ll talk to you again soon xx

Nyt ihanaa viikonloppua kaikille, jutellaan taas pian xx

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

Vieritä ylös