Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Silk Scarves

​Sunny Sunday to each and everyone of you♥ These perfect sunny days just keep on coming in Finland and I have no complaints! Even thought the weather is freezing it cheers me up so much to have such clear blue skies and sunshine, and when it get’s too cold I can just enjoy the weather from indoors haha. These pictures were taken with @Whiteparadises while we had a lunch date on Wednesday. The key to this outfit was my gorgeous new silk scarf. I’ve been dreaming about a Marja Kurki silk-scarf ever since I fell for Finnish design. Their beautiful materials combined to fun prints fit my style perfectly, so you can only imagine my excitement when they send me this beauty. In this outfit you can also see my evergrowing love for blazers, I’ve especially enjoyed wearing them with sweaters to keep the look put together but still fun.

This weekend has been all about work for me, but I’ve loved it. I’ve been on a sick-leave for a while so getting to see all my beloved co-workers and getting to do the job I love has been a bliss! I even had a customer telling me yesterday how she loved seeing someone loving their job so much and reminded me of how lucky I am, because a lot of people go into work every day hating their jobs. I know I’m lucky and I never take my love for my job for granted and that’s why I’m excited to go in again today!

Have a great day guys and let me know what you think of the outfit! xx

Aurinkoista sunnuntaita♥ Nämä ihanat aurinkoiset päivät eivät ole ottaneet loppuakseen, enkä valita ollenkaan! Minua pakkaset eivät haittaa, pikemminkin piristyn entisestään kun auringon paisteen lisäksi saa nauttia virkistävästä säästä ja kirkkaan sinisestä taivaasta. Nämä kuvat otimme keskiviikkona @Whiteparadises kanssa käydessämme lounastreffeillä. Olen haaveillut Marja Kurjen silkkihuivista niin kauan kuin rakkauteni suomalaista designia kohtaan on elänyt, sillä brändin kauniit materiaalit yhdistettynä hauskoihin ja eloisiin kuvioihin sopivat täydellisesti tyyliini. Sanomattakin on siis selvää etten olisi voinut olla onnellisempi, kun he lähettivät tämän kaunokaisen minulle, minulla on loputtomasti ideoita sen stailaamiseen! Asussa näkyy myös uusi bleiseri-rakkauteni, olen ihastunut niiden käyttöön etenkin villapaitojen kanssa mikä pitää asun ryhdikkäänä mutta kuitenkin hauskana.

Tämä viikonloppu on mennyt pitkästä aikaa töissä ja olen nauttinut siitä täysin siemauksin. Olen joutunut olemaan sairaslomalla pidemmän aikaa joten olen ollut onneni kukkuroilla kun olen vihdoin päässyt näkemään rakkaita työkavereitani ja tekemään työtä josta nautin! Eräs asiakas sanoi minulle juuri eilen, että hänestä on ihanaa nähdä miten paljon pidän työstäni ja miten onnekas olen sillä jotkut menevät päivittäin töihin vihaten sitä. En ota itsestäänselvyytenä sitä, miten paljon nautin työstäni ja tiedän olevani onnekkaassa asemassa, juuri siksi tänäänkin on ihana mennä töihin!

Nyt ihanaa päivää kaikille ja laittakaa kommenttia mitä tykkäsitte asusta! xx

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös