Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MARCH OUTFITS

Hi guys! March’s soon behind us and I can’t believe how fast it went by! In February you enjoyed the post I made about all the outfits I wore that month (link), so I thought to challenge myself into doing that again. Now is a good time for you to catch up on outfits you might have missed and for me to reflect a little on what I wore on March. I’ll link the original posts under the pictures if you’d like to know where I bought the pieces. And here we go!

Moi kaikki! Enää muutama yö ja sitten on taas yksi kuukausi vuotta 2018 takanapäin, huh miten nopeasti se menikään! Viime kuussa postauksestani johon keräsin kaikki kuukauden asut tykättiin (linkki siihen tässä ), joten päätin ottaa haasteen vastaan uudestaan. Nyt on hyvä aika teillekin nähdä kaikki kuukauden lookit vaikka postauksia olisikin jäänyt välistä ja minulle palauttaa mieleen mitä maaliskuussa tulikaan laitettua päälle. Linkkaan myös kuvien alle alkuperäiset postaukset jos asun alkuperä kiinnostaa. Tästä se lähtee!

And then to the most important question, which one of these looks was your favorite?
Have a great easter everyone, talk to you soon! xx

Sitten itse tärkeimpään kysymykseen, mikä näistä asuista oli sun suosikki?
Ihanaa pääsiäisen aikaa kaikille, jutellaan taas pian! xx

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

Vieritä ylös