Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Swinging with our coffees

Hey guys and happy Tuesday! On this side of the screen the day has been all about reading for exams, because I have two of those waiting for me tomorrow at school. After they’re done thought, I will have a little break from school and I’ve been waiting for this! I’m going to take the last two months of school with less courses, because having two jobs, a blog and maintaining my relationships really takes some time. The place you see in the pictures is called Paulig’s Corner and it’s one of my go-to coffee places. The swings have always been full when I’ve been there but me and @Jasminaleksandra got really lucky and just saw some people leaving their swings as we walked in! We had so much fun swinging and laughing I thought my swing was going to break but luckily the swings could handle the both of us haha! We also had a table right by the sings that got cut out in the pictures but it really made it much easier for us not to spill our coffees. I really recommend this place for anyone visiting Helsinki and looking for a little different coffeeshop experience!

My outfit on this day was pretty simple; I gave a little structure to the otherwise sporty outfit (sneakers + stirrups) with a dress shirt. I also added some attitude with the red lips, statement earrings and the bobby bin -details. For now wish me luck and I’ll talk to you soon! xx

Edit: I just heard my school will be on strike tomorrow which will most likely mean I will not be having any tests. This is by no means a good thing thought, because I really need to get them over with to be able to relax.. Hoping to hear more about the strike soon.

Hei kaikki ja ihanaa tiistaita! Tällä puolen ruutua tiistai on mennyt täysin kirjoja lueskellen, sillä koululla odottaa huomena kaksi tenttiä. Niiden jälkeen pääsen kuitenkin pienelle lomalle koulusta, tätä on odotettu! Ensijakson aion myös ottaa hieman kevyemmin, sillä kaksi työtä, blogi ja tietysti ihmissuhteet vaativat myös oman aikansa. Kuvissa esiintyvä paikka, Pauligin Kulma, on yksi vakiokahviloitani, mutta vielä koskaan aiemmin en ole onnistunut pääsemään näihin riipputuoleihin, sillä ne ovat muidenkin kävijöiden kovassa suosiossa. Nyt kuitenkin osuttiin juuri paikalle @Jasminaleksandran kanssa näkemään kun edelliset kävijät nousivat tuoleistaan ja päästiin ottamaan näistä viimeinkin kaikki ilo irti. Naurua ja vauhtia riitti sen verran että luulin jo tuolien tippuvan, mutta kyllä ne meidän keinumiset kesti haha. Kuvista rajautui pois pöytä joka oli suuri apu siinä, etteivät kahvit läikkyneet. Ehdottomasti suosittelen jokaiselle joka etsii Helsingin seudulla hieman erilaista kahvilakokemusta!

Päivän asuni pidin melko yksinkertaisena; lisäsin sporttiseen asuun (lenkkarit + hiihtarit) hieman ryhtiä kauluspaidalla ja sliipatuilla hiuksilla. Punaiset huulet, punaiset korvakorut ja pinni-detailit lisäsivät siihen kuitenkin asennetta. Nyt wish me luck ja jutellaan taas pian! xx

Edit: Kuulin juuri että yliopistoni menee todennäköisesti lakkoon huomenna, mikä tarkoittaa ettei kokeita ole. Tämä ei kuitenkaan ole hyvä juttu, sillä tarvitsen nämä kokeet todellakin alta pois ennen kuin voin kunnolla rentoutua.. Toivottavasti lakosta tulee lisää infoa pian.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös