Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Layers

Hi guys and happy new year!♥ I had a wonderful ending to my 2017 doing things I love with the people that I love, and welcomed the new year in while watching a firework show. I don’t make new year’s resolutions, because I personally think that trying to change your life over night once a year is too ambitious and hardly ever really works on long term. I’ve for example been a gym member around the time the year changed and seen first hand how in January the place is packed with motivated people but how in February I was again one of the few people that kept showing up. I think it is much more effective to set yourself smaller goals during the year and follow through with them, monthly goals for example have been a really effective way for me to follow my own progress. The most effective way to get results though is starting right now and not tomorrow or next month or next year. If you have a wish to visit family more often or get yourself back to the gym, find a free day on your calendar and buy your train ticket now or pack your bag and hit the closest gym tonight. This way by the end of the day you feel much more relaxed when your to-do list is half what it was in the morning! This month I’m hoping to connect with old friends, decorate my house they way I originally planned to and get my work-life balanced. This far I’ve seen four old friends, called two, hung up pictures on my wall and started a KonMari-styled cleaning operation, so by the end of the month I’ll most likely be ready to set some new goals.

I would love to hear what your guys think of New Years resolutions? Do you make them and do they work for you? Or is there perhaps someone out there who also believes in setting smaller goals throughout the year?

Pictures: Joanna Suomalainen

Moikka kaikki ja ihanaa alkanutta vuotta!♥ Oma lopetukseni vuodelle 2017 oli paras mahdollinen, vietin päiväni rakkaiden ihmisten kanssa tehden asioita joita rakastan tehdä ja toivotin uuden vuoden tervetulleeksi rakettien paukkuessa. Kuten olen aiemmin sanonut, en tee uuden vuoden lupauksia sillä minusta on hieman liian kunnianhimoista päättää yhtenä päivänä vuodesta muuttaa elämänsä täysin, etenkin kun tällä taktiikalla muutos harvemmin on pysyvää. Olen ollut esimerkiksi jäsenenä kuntosalilla vuoden vaihteessa ja katsonut vierestä miten tammikuussa paikka on ollut pullollaan treeni-intoa puuskuvia ihmisiä ja miten jo helmikuussa olen jälleen saanut treenata yksinäni. Mielestäni uuden vuoden lupausta paljon tehokkaampi vaihtoehto on asettaa pienempiä tavoitteita pitkin vuotta ja viedä nämä tavoitteet yksi kerrallaan maaliin saakka, esimerkiksi kuukausitavoitteiden asettaminen on omalla kohdallani tuottanut tulosta. Paras taktiikka saada tulosta aikaan on kuitenkin aina se, että aloittaa heti; ei odota ensi kuuta, uutta vuotta tai sitä huomista joka ei koskaan tule, vaan ryhtyy tuumasta toimeen saman tien. Jos tavoitteenasi on vaikkapa viettää enemmän aikaa perheen kanssa tai saada kroppa kiinteytettyä, niin etsi saman tien kalenterista toimiva rako ja osta siihen junalippu kotivisiittiä varten tai etsi lähelläsi sijaitseva sali, pakkaa treenikamppeet mukaan ja lähde treenaamaan. Näin myöskään asiat eivät kuormitu ja helpotuksesta voi huokaista jo samana iltana kun to do lista on karsiutunut puolella! Tässä kuussa tavoitteinani on esimerkiksi panostaa pitkäaikaisiin ystäviini, tehdä kotini sisustuksesta mieleinen ja tasapainoittaa hektistä arkeani. Kuun alusta alkaen olen jo ehtinyt nähdä neljää vanhaa ystävää, soittanut kahdelle, laittanut tauluni seinille ja aloitinpa myös konmari-siivouksen. Kuun loppuun mennessä nämä tavoitteet ovat varmasti maalissa ja voin taas asettaa uusia tavoitteita!

Minusta olisi ihanaa kuulla mitä mieltä te olette uuden vuoden lupauksista? Teettekö niitä ja ovatko ne pitäneet? Vai onko sielä kenties joku muukin joka uskoo pienempiin lupauksiin pitkin vuotta?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

Vieritä ylös