The blogger of the week

Hi guys! ♥ Hope you had the most relaxing Christmas break. I had a wonderful time during mine and got back to work on Tuesday full of new energy and inspiration. Now that the sale season has kicked in there’s plenty of work to do and all the extra energy is well needed! My outfit in these pictures is a combination of all my favorite pieces lately. Since I find it very hard to get inspired during the sale season hence all the piles of clothing and mess, I’ve found it best to try some online shopping. This bag and boots are some of my most recent finds, I love finding pieces one can’t find when walking around the regular stores! This wool dress on the other hand is something I had had my eyes on for quite a while in store and it just got on sale, so needless to say it is mine now. Are you guys enjoying your sale shopping or does it feel like too much trouble?

Ps. I got selected to be Nouw’s Blogger of the week and got to answer some questions about my life for the interview. I thought it could be really fun for you guys to read it since I rarely write about my life in detail on here. You can find the interview right here! xx

Pictures: Joanna Suomalainen


​M
oikka kaikki♥ Toivottavasti teillä oli rentouttava joululoma! Omani oli aivan ihana ja palasinkin lomalta täynnä uutta virtaa ja inspiraatiota. Lepo osui parhaaseen mahdolliseen aikaan sillä alekausi on juuri alkanut ja töitä kyllä riittää. Tämä asu yhdistelee kaikkia viimeaikaisia lempi löytöjäni. Koen että alekaudella inspiroituminen kauppojen vaatemassojen ja sotkun keskellä on hankalaa, joten teen mieluummin alelöytöni netissä, mistä löysinkin esimerkiksi kuvien saapikkaat ja laukun. Tätä villamekkoa olen sen sijaan pitänyt liikkeessä silmällä jo pidemmän aikaa, sen sattuessa aleen se täytyi tottakai viedä kotiin! Mitään uutta en kuitenkaan kaupoilla pyöriessäni löytänyt ja ehkä ihan hyvä niin. Miten te koette aleshoppailun, onko se teidän makuunne nautinnollista vai liian vaivalloista?

Ps. Minut valittiin tämän viikon Viikon bloggaajaksi ja pääsin vastailemaan elämääni liittyviin kysymyksiin haastattelua varten. Sillä harvemmin kirjoittelen elämästäni yksityiskohtaisesti täälä, ajattelin että teitä voisi kiinnostaa lukea juttu läpi. Haastattelun löydät täältä! xx

3 ajatusta aiheesta “The blogger of the week”

  1. Pretty section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that
    I get in fact enjoyed account your blog posts.
    Any way I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently rapidly.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Vieritä ylös