Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Standing out

Hi everyone! Let me start by saying how much I loved this photoshoot! Ever since Joanna took my pictures at Helsinki Fashion Week I’ve been hoping to shoot with her again. She’s just pure talent! And then to the outfit; Remember how I said I’d love to get a statement coat for this winter? Well, I think I found it.. This yellow faux fur dream definitely makes a statement and will brighten any outfit up. Since the coat by itself brings so much color to the outfit, I thought to keep what’s under very simple. This time I wore a sleeveless turtleneck and a pair of well fitting girlfriend-jeans. I’m really bad when it comes to shopping basic pieces for my closet (I just always find them too boring), but when it comes to girlfriend-jeans, oh boy, I have about seven pairs from which I only use a couple.. Well, at least I know what to give up the next time I decide to give my closet a cleanse.

So many exciting things coming, talk to you guys soon! xx

Pictures by: The Joanna Suomalainen

Moikka kaikki! Mun on aivan pakko aloittaa tämä postaus kertomalla miten valtavasti mä rakastin tätä kuvaus-sessiota! Olen toivonut uutta tilaisuutta kuvata Joannan kanssa siitä asti, kun hän otti muutamia kuvia musta Helsinki Fashion Weekeillä. Koko tyttö on vain niin valtavan lahjakas!
Ja sitten asuun; Kirjoitin aiemmassa postauksessa siitä, miten tänä talvena himottaisi omistaa statement-takki. Nyt uskon etsinnän loppuneen ja sen oikean todella löytyneen… Tämä keltainen karvaunelma nimittäin kirkastaa asua kuin asua eikä varmasti jää keltään huomaamatta. Koska takki itsessään tuo lookkiin niin paljon väriä, jätin sen alla olevan yhdistelmän yksinkertaisemmaksi; hyvin istuvilla girlfriend-farkuilla ja hihattomalla poolopaidalla ei voi mennä pieleen. Olen todella huono ostamaan perusvaatteita kaappiini (mielestäni ne ovat kovin tylsiä), mutta jos puhutaan girlfriend-farkuista niin oh my. Omistan niitä seitsemän kappaletta, joista vain muutamalle on säännöllistä käyttöä… No, ainakin tiedän mistä luopua ensi kerran kun hommaan kirppispöydän.

Niin paljon kivoja juttuja tulossa, palaillaan taas pian! xx

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

Vieritä ylös