Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hoodies

​Hi everyone ♥ This week has gone by so fast, my days at work have lasted from noon till late in the evening so I’m really excited for my day off tomorrow that I plan on spending relaxing with friends. The hoodie in the pictures was a Christmas present from my sister that I love very much, it’s so comfy and warm, yet looks nice. Like I wrote before I never buy hoodies or sweatpants because I usually find myself feeling uncomfortable in them, so this one might actually be the second hoodie that I’ve ever owned! Nevertheless I’m really enjoying this look and the hoodie got a lot of compliments already on it’s first day on. What do you guys think? Hoodies in or out?

If I won’t be back before New Years I hope you all have a wonderful one! Talk to you soon xx

Pictures: Vilma Vitikka

Moikka kaikki♥ Tämä viikko on sujunut silmän räpäyksessä työpäivien kestäessä aamupäivästä iltaan saakka. Odotan innolla sunnuntaita, jonka aion käyttää kokonaan ystävien kanssa hengaillen ja rentoutuen. Sain kuvissa esiintyvän hupparin sisareltani joululahjaksi ja pidän siitä valtavasti; se on samaan aikaan sekä lämpöinen ja mukava, että kivan näköinen. Kuten olen jo aiemmin kirjoittanut, en osta lökäreitä tai huppareita ollenkaan sillä koen oloni epäistuvissa vaatteissa epämukavaksi. Tämä taitaakin olla vasta toinen koskaan omistamani huppari! Nautin tästä lookista kuitenkin todella paljon ja huppari keräsikin paljon kehuja jo ensimmäisenä käyttöpäivänään. Mitä mieltä te olette huppareista, in vai out?

Jos en enää huomenna kirjoita niin toivon todella että teillä jokaisella on aivan ihana uusi vuosi! Palaillaan pian xx

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

Vieritä ylös