Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Christmas Day

Hi guys! I hope you had a wonderful Christmas ♥ This time of the year always has a certain magic to it and I was so glad to celebrate Christmas traditionally with my family. What I’ve really been waiting for this year, in addition to traditions and family time, is that my friends from abroad and different sides of Finland all come home for Christmas. On Friday I saw my guy friends and today is the day our group of nine girls has been talking about for weeks; we will all be sitting around the same table for the first time in half a year. From this gathering we will continue to traditional Christmas Day party and the outfit in the pictures is what I’ll most likely be wearing, I’m so excited! I’m gonna go get ready for the evening now, have a wonderful and peaceful Christmas Day! xx

Moikka kaikki! Toivottavasti teillä oli ihana joulu♥ Joulunajassa on aina oma taikansa ja olen niin onnellinen, että sain viettää sen perinteitä noudattaen perheeni kanssa. Tänä jouluna odotin perheen näkemisen ja perinteiden lisäksi eniten sitä, että ystäväni palasivat kotiin niin eri puolilta suomea kuin ulkomailtakin. Perjantaina näin poikia ja tänään on se ilta mitä meidän yhdeksän tytön porukka on hehkuttanut jo viikkoja: olemme ensi kerran puoleen vuoteen kaikki saman pöydän ääressä. Illanistujaisista jatkamme perinteisiin joulupäivän juhliin joiden asuideaa kuvissa näkyykin, I’m so excited! Lähden nyt valmistautumaan illan menoihin, ihanaa ja rauhallista joulupäivää jokaiselle! xx

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa ilmoitukset uusista Shades of Scandi blogijulkaisuista suoraan sähköpostiisi. 

Vieritä ylös